Me Naiset
|
TANJA HAKAMO
Poptähti Ariana Grande ei ujostele hehkuttaa uutta rakkauttaan koomikko Pete Davidsonin kanssa. Kuva: Reuters
Poptähti Ariana Grande ei ujostele hehkuttaa uutta rakkauttaan koomikko Pete Davidsonin kanssa. Kuva: Reuters

Koomikko Pete Davidson kuvailee kihlattuaan Ariana Grandea aarteeksi ja enkeliksi. Voooooi!

Tiedätkö ne julkkisparit, jotka eivät julkisuudessa puhu sanaakaan parisuhteestaan, vaikka olisivat tunnetusti vakiintunut pari tai jopa naimisissa? Noh, amerikkalaislaulaja Ariana Grande, 25, ja koomikko Pete Davidson, 24, ovat toista maata. Umpirakastunut tuore pari antaa ensihuumansa näkyä ja kuulua.

Viihteen uusi ykköspari on kainostelematta ylistänyt toisiaan sosiaalisessa mediassa aina sen jälkeen, kun he toukokuussa julkistivat seurustelevansa. Ariana ja Pete menivät kihloihin vain muutaman viikon seurustelun jälkeen.

Pari tapasi ensimmäisen kerran Saturday Night Live -ohjelman kuvauksissa 2016. Newyorkilainen Pete kuuluu ohjelman tekijäporukkaan. Hän vahvisti kihlauksen vieraillessaan koomikkokaverinsa Jimmy Fallonin showssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tiedäthän, ettei sinun tarvinnut mennä kihloihin Ariana Granden kanssa päästäksesi vieraaksi tähän ohjelmaan, Jimmy Fallon kiusoitteli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Mutta minäpä menin. Tuntuu kuin olisin voittanut jonkin kilpailun, sairaan siistiä! Pete hehkutti ja kertoi, miten miehet osoittavat kunnioitusta kadulla ja kertovat saaneensa toivoa Peten esimerkistä.

– En edes tajunnut olevani se ruma kundi, koomikko nauroi.

Popsensaatio Arianaa on kuvailtu superseksikkääksi ja eläväksi barbinukeksi. Pete tuntuu olevan samaa mieltä. "Todellakin mitä v****a", mies kirjoitti tämän kuuman kuvan yhteyteen.

 

what the actual fuck 😍

Henkilön Pete Davidson (@petedavidson) jakama julkaisu

Somelempeä

Somessa Ariana ja Pete julkaisevat päivityksiä toisistaan ja kommentoivat ahkerasti toistensa julkaisuja.

Kun kihlauksesta oli kulunut viisi päivää, Pete julkaisi herkän mustavalkoisen kuvan, jossa Arianan sormessa välkkyy yli 80 000 euroa maksanut kihlasormus. ”Tiedäthän, kun olet haaveillut, millaista se olisi? Se on vielä parempaa”, Pete kirjoitti. ”Niin paljon parempaa”, Ariana kommentoi.

 

u know what you’d dream it be like ? it’s better than that

Henkilön Pete Davidson (@petedavidson) jakama julkaisu

”Hyvää syntymäpäivää maailman kultaisimmalle enkelille! Olet suosikki-ihmiseni kautta aikojen :) Rakastan sinua niin paljon”, Pete kirjoitti Arianan syntymäpäivänä.

”Kerta vielä kuningattarelle. Sanat eivät riitä ilmaisemaan, mikä v***n todellinen aarre tämä on”, Pete jatkoi toisessa postauksessaan.

 

one more for the queen. words can’t express what a real fucking treasure this one is 👑

Henkilön Pete Davidson (@petedavidson) jakama julkaisu

Kesäkuun alussa Pete otti kaksi Ariana-henkistä tatuointia. Korvan taa ilmestynyt pupunkorvatatuointi sai inspiraationsa Arianan biisistä Dangerous woman. Miehen ranteeseen taas hakattiin morsiamen nimikirjaimet AG. Samoihin aikoihin Pete julkaisi pusuttelukuvan Instagramissa.

 

feel the love

Henkilön Pete Davidson (@petedavidson) jakama julkaisu

Tähdet ovat itsekin vitsailleet siitä, miten paljon he postaavat kuvia toisistaan. Kesäkuussa Ariana kommentoi Instagram-tilinsä muuttuneen pelkäksi Pete Davidson -uutissivuksi. ”Kiitos kun teit tästä Staten Islandin idiootista maailman onnellisimman pojan”, Pete vastasi.

 

i am but a pete davidson update acc stay tuned for more (pete follows / comments sumtimes)

Henkilön Ariana Grande (@arianagrande) jakama julkaisu

Onnea matkaan Ariana ja Pete, ja kiitos piristävästä julkisutinasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla