Laulaja Jussi Rainio, 50, on kahden lapsen isä ja kahden lapsen pappa. ”Tyttäreni esikoinen on samanikäinen kuin poikani, 13-vuotias.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Laulaja Jussi Rainio, 50, on kahden lapsen isä ja kahden lapsen pappa. ”Tyttäreni esikoinen on samanikäinen kuin poikani, 13-vuotias.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Muusikko Jussi Rainion vatsasta löydettiin vuosi sitten marraskuussa kasvain. – Ei siinä auttanut ihmettely, että miten minä sain taudin, vaikka en ole ikinä kipeä, Jussi kertoo.

Neon 2 -yhtyeestä tutun Jussi Rainion vatsasta löydettiin vuosi sitten marraskuussa kasvain, kun mies hakeutui lääkäriin koviksi äityneiden vastakipujen vuoksi. Syöpä saatiin onneksi leikkauksella ja sytostaatti- sekä sädehoidoilla pois. Hoidot päättyivät viime keväänä.

– Kestää yllättävän kauan, että mieli ja kroppa toipuvat hoidoista. Välillä on ottanut kunnon päälle, mutta nyt vointi on erinomainen, Jussi kertoo.

Kesällä Jussi veti jo Neon 2 -yhtyeen kanssa 13 festarikeikan kiertueen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Minulla on tapana laulaa täysillä, aika dynaamisesti. Välillä musteni silmissä, siitä huomasi, että en ole ihan täysissä voimissa. Kävin salilla ja lenkkeilin koko hoitojakson ajan sen minkä vain jaksoin, se auttoi varmaan osaltaan toipumista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taudin uusiutumista Jussi ei halua ajatella.

– Sama juttu oli silloin, kun tauti todettiin. Ei siinä auttanut ihmettely, että miten minä sain taudin, vaikka en ole ikinä kipeä. Se tulee, mikä tulee. Yritän olla ajattelematta koko asiaa, koska se ei auta mitään.

Tänä vuonna mies ottaa uuden haasteen vastaan, kun hän osallistuu helmikuussa alkavaan Tähdet tähdet -ohjelmaan. Maikkarilla nähtävässä ohjelmassa on mukana kymmenen tähtiartistia. Keväällä Neon 2 valmistelee myös uutta musiikkia ja valmistautuu kesän keikoille.

Miehen tavaramerkkiä, pitkiä hiuksia ei tulla keikoilla enää näkemään.

– Pisimmillään hiukset olivat puoleen selkään. Taudin aikana päätin, että en kasvata enää!

I <3 Jussi Rainio 4-ever

Jussi on NiiiiiN lutunen, ihana ja syötävän rakastettava tyyppi..... <3
Todella ilmeikäs ja energinen pakkaus... Loistava esiintyjä..... :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla