Jaajo Linnonmaalla ja Luokkakokous 3 -elokuvan ohjaajalla Renny Harlinilla on yhteys jo vuosien takaa. – Rennyn sisko oli opettajani.

Jaajo Linnonmaa kertoi keväällä Radio Suomipopin aamulähetyksessä, että hänen perheeseen on syntynyt neljäs lapsi. Ennestään radiojuontajan ja tämän vaimon perheessä on kolme tytärtä, joista vanhimmat ovat kaksoset.  Nyt keväällä syntynyt kuopus on poika.
 
Jaajo toteaa, että kaikki on mennyt hyvin. Neljän alle kouluikäisen lapsen hoitamisen rankkuutta hän ei mielellään lähde arvioimaan.

– Jollain on aina vaikeampaa, hän kommentoi.

Suurperheen isyys tuntuu hyvältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Minä olin meidän perheen ainoa lapsi. Muistan, miten tärkeitä kaverit olivat ja katselin kateellisena kun muilla oli sisaruksia, Jaajo kertoi Luokkakokous 3 -elokuvan parhaillaan käynnissä olevissa kuvauksissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennen kuvausten alkamista Jaajo piti viikon kesälomaa.

– Opettelin mökillä vuorosanoja. Siellä oli hyvä opetella, kun kukaan ei siellä voi luojan kiitos mihinkään tielle juosta.

Idoli ohjaajana

Luokkakokouksen kolmannen osan ohjaa Renny Harlin, Jaajon lapsuuden idoli. Kaksikolla on yllättävä yhteys.

– Rennyn sisko Tuire Harjula oli aikanaan opettajani. Ja hänen siskonpoikansa oli minua kaksi vuotta nuorempi koulukaverini. Joskus koululla oli juttua, että Renny tulisi käymään koululla.

– Oli hieno juttu, kun tuotantopalaverissa pääsin tapaamaan Rennyn ensimmäistä kertaa. Sanoin, että ei tätä oltu odoteltukaan kuin kolmekymmentä vuotta.

Kun Jaajo kuuli Rennyn kiinnittämisestä elokuvaan, hän ymmärsi, että tuotanto tehdään ohjaajan ehdoilla. Renny asuu tällä hetkellä Kiinassa.

– Kun elokuvasta esitettiin ensimmäinen ajatus, niin sanoin, että ainakin minä olen niin kiireinen, että missähän välissä tämä tehdään. Mutta kun kuulin, että Renny ohjaa, ymmärsin, että eiköhän tämä marssijärjestys mene niin, että elokuva tehdään, kun Rennyllä on sopiva väli. En usko, että olisin kehdannut siinä kohtaa sanoa, että hei mä pidän heinäkuussa lomaa, Jaajo naurahti.

Kirsi Xl

Ainoa lapsena ymmärrän Jaajoa. Itse päätin jo nuorena, että jos voin saada lapsia niitä on enemmän kun yksi. Kolme niitä on ja ihana seurata nyt jo aikuisten lasten hyviä välejä keskenään.
Aina luullaa että ainoa lapsi saa kaiken ja on hemmoteltu. Näin se ei mene, ainoaan lapseen kohdistuu kaikki paineet ja nyt jo ikääntyvät vanhemmat jäävät vain yhden lapsen hoidettavaksi.
Ystäväni aikaan sanoi, että hänellä riittää yksi lapsi, kun minustakin on tullut ihan yhteiskuntakelpoinen, niin kai hänkin onnistuu. Onneksi sai vielä toisenkin lapsen.

Vierailija

"Neljännen lapsen saanut Jaajo Linnonmaa"

Juma, tää on kova jätkä! Sai ihan lapsen ja jo neljännen, vaikka on mies. Aikamoinen fakiiri!

Sisältö jatkuu mainoksen alla