Chris Martin ja Gwyneth Paltrow. Kuva: <span class="photographer">Reuters</span>
Chris Martin ja Gwyneth Paltrow. Kuva: Reuters

Coldplayn Chris Martin ja näyttelijä Gwyneth Paltrow erosivat kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Mistä suhteessa kiikasti?

1. Alexa Chung

Chris Martinin, 37, ja Gwyneth Paltrow'n, 41, kymmenvuotisen avioliiton on huhuttu olleen avoin ulkopuolisille suhteille. Joidenkin lähteiden mukaan eron aiheutti se, että Chris rakastui malli-juontaja Alexa Chungiin, 30. Alexan ja Chrisin suhde roihahti oletetusti Glastonburyn festivaaleilla kesällä 2013.

Malli-juontaja Alexa Chung. Kuva: REUTERS/Stefan Wermuth

2. Chris Martin halusi pois Losista

Chrisin kerrotaan ikävöineen kotimaataan Englantia ja bändiään jatkuvasti sen jälkeen, kun pariskunta muutti kesällä 2013 lapsineen Los Angelesiin ollakseen lähempänä Gwynethin perhettä. Chris ei ole ikinä kokenut hengenheimolaisuutta Hollywood-piirien kanssa. Nyt eron jälkeen hän aikoo palata Englantiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Gwynethin miehet

Elle Macphersonin eksä, hotellimiljonääri Jeff Soffer, julkkisasianajaja Kevin Yorn ja näyttelijä Donovan Leitch. Muun muassa näihin miehiin Gwyneth on liitetty kymmenvuotisen avioliittonsa aikana. Jos Chris on ollut uskoton, on varmasti Gwynethkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Liian vaikea vaimo

Kabbalah-lahko, tarkan ruokavalion noudattaminen ja lasten kova kuri olivat osa kontrolloivan Gwynethin arkea, mutta liikaa Chrisille. Chrisin kerrotaan halunneen hemmotella lapsiaan ja suhtautuneen hämmentyneenä vaimonsa uskoon.

Lähteet mm. Entertainment Wise, Radar, The Hollywood Gossip, International Business Time, Daily Mail

Lue myös:

Gwyneth Paltrow – liian täydellinen ollakseen totta

Gwyneth Paltrow ja Coldplayn Chris Martin eroavat

Sisältö jatkuu mainoksen alla