Me Naiset
|
Outi Pippuri
Kate, William ja George haluavat viettää joulun omassa kodissaan. Kuva: Reuters
Kate, William ja George haluavat viettää joulun omassa kodissaan. Kuva: Reuters

Enää ei tarvitse riidellä siitä, missä joulu vietetään.

Koska jouluun on enää vajaa kaksi kuukautta aikaa, parien ja perheiden on jo korkea aika aloittaa nahistelu siitä, kenen luona joulu tänä vuonna vietetään.

Perhejoulu vai sukujoulu? Sinun vai minun vanhemmillani? Entä missä välissä käydään Ulla-tädin luona?

Edes siniveriset eivät välty tältä tyypilliseltä joulukinalta. Kate ja William ovat People-lehden mukaan viettäneet joulut vuorovuosina toistensa perheiden luona. Häidensä jälkeisenä jouluna vuonna 2011 pari suuntasi kuningattaren Norfolkissa sijaitsevalle Sandringham House -tilalle osallistuakseen perinteikkääseen kuninkaalliseen joulun viettoon. Seuraavana vuonna he joivat munatotia Middletonien perheen kartanossa Buckleburyssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänä vuonna pari on kuitenkin päättänyt viettää joulun omassa Anmer Hall -maaseutukartanossaan. Kartanon 10 makuuhuonetta takaavat sen, että tilaa riittää mahdollisille jouluvieraillekin. Koska kartano sijaitsee lähellä Sandringhamia, Kate, William ja pikkuinen George pystyvät halutessaan piipahtamaan joulupäivänä lounaalle muun kuninkaallisen perheen luokse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli entä jos tänä vuonna järjestäisittekin joulun Katen ja Williamin tapaan omaan kotiinne ja keskittyisitte nauttimaan rennosta tunnelmasta?

Lue myös:

Tunnetko jo jouluttajat?

Kate ja William ovat kuin Charles ja Diana, katso vaikka!

Peppukohu: Miksi herttuatar Catherine ei käytä alushousuja edustaessaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla