Tero Vesterinen on toipumassa kahden vuoden takaisesta uupumuksesta ja elämä on alkanut taas hymyillä.
Tero Vesterinen on toipumassa kahden vuoden takaisesta uupumuksesta ja elämä on alkanut taas hymyillä.

Viinan kanssa sekoilu lähes tuhosi muusikko Tero Vesterisen parisuhteen. Kun rellestäminen jäi, pari palasi yhteen viiden vuoden eron jälkeen.

Vantaalta Martinlaakson lähiöstä lähtöisin oleva muusikko Tero Vesterinen, 44, elelee nykyään Porvoon maaseudulla 1890-luvulla rakennetussa torpassa  nuoruudenrakkautensa Sannan ja parin yhteisten lasten Unnan, 9, ja Kyöstin, 4, kanssa.

Näin seesteistä laulajan elämä ei ole kuitenkaan aina ollut. Väliin mahtuu aikoja, jolloin Vesterinen oli vähällä tuhota parisuhteensa. 

– Välillä olen miettinyt, että on ihme, että tässä ollaan vielä hengissä: yltiöpäisestä elämästä – ja brenkusta – humaltumisesta huolimatta, Tero Vesterinen sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hän kertoo muistavansa vieläkin tarkkaan sen hetken, kun näki Sannan ensimmäisen kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

­– Ajattelin, että mieletön kerttu.

Suhde mielettömän kertun kanssa loppui seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen, kun levynteko vei miestä ja alkoholi maistui liiankin kanssa.

– Olin koko ajan studiolla ja treenikämpällä. Sanna kyllästyi touhuun.

Viiden vuoden erossaolon jälkeen pari palasi yhteen. 

­– Ehkä me molemmat ajattelimme, että tuon tyypin kanssa on parempi olla kuin kenenkään muun.

Yhteenpaluusta on nyt kymmenen vuotta.

Kaiken piti olla hyvin, kunnes reilut kaksi vuotta sitten tuli täysi stoppi. Vesterisellä oli ollut pitkään monta rautaa tulessa. Mies keikkaili yhtyeensä kanssa ja teki levyjä sekä remppasi samaan aikaan kahta vanhaa taloa Karjaalla ja Porvoossa.

Hänellä todettiin työuupumus ja keskivaikea masennus.

– Diagnosoin itselleni supermiessyndrooman, että kaikki pitää tehdä ja osata itse. Minulla oli kymmenenkertaisesti liikaa hommaa.

Miten uupumus näkyi ja miten Vesterinen selviytyi masennuksestaan? Miten Tero tapasi Sannansa? Millaista on heidän arkensa Porvoon maaseudulla? Lue koko haastattelu Me Naisten tuoreesta numerosta 48/2019. Digilehden voit lukea tästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla