"Olen tottunut painamaan yksin nyrkki pystyssä, ja on ihana fiilis, kun voin hellittää. Kun perheessä on tukipilari, tuntuu kuin olisin turvallisessa satamassa", Mira Luoti sanoo.
"Olen tottunut painamaan yksin nyrkki pystyssä, ja on ihana fiilis, kun voin hellittää. Kun perheessä on tukipilari, tuntuu kuin olisin turvallisessa satamassa", Mira Luoti sanoo.

Kolmatta lastaan odottava laulaja Mira Luoti elää onnellista aikaa. – Kesällä syntyvä vauva on odotettu ja toivottu, uusperheen äiti kertoo.

Laulaja Mira Luodin, 36, kesällä syntyvän lapsen isä, Happoradio-kitaristi Mika AH Haapasalo, on Miran nuoruuden rakkaus.

– Löysin ensirakkauteni uudelleen aikuisena, Mira kertoo.

Miran ja hänen nykyisen miehensä tiet kohtasivat ensimmäisen kerran parikymmentä vuotta sitten Loimaalla, missä Miran perheellä oli tapana viettää kesälomia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Iltaisin, kun vanhempamme olivat menneet nukkumaan, otimme siskojeni kanssa jopot alle ja pyöräilimme salaa kylille. Yhtenä iltana torin laidalla pitkätukkainen poika lauloi mielettömän hienolla äänellä Ismo Alankoa. Lähdin kulkemaan hänen perässään, ajauduimme samaan kaveriporukkaan ja aloin käydä heidän keikoilla, Mira muistelee ihastumistaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutaman vuoden ikäero tuntui teininä kuitenkin liian suurelta eikä rakastumisesta seurannut sen enempää.

– Olin silloin vasta 15-vuotias enkä alaikäisenä päässyt baareihinkaan. Asuimme myös eri kaupungeissa, Mira kertoo. 

Toinen kerta

Mira ja Mika kohtasivat uudelleen aikuisina, koska heidän yhtyeillään PMMP:llä ja Happoradiolla oli sama levy-yhtiö ja keikkamyyjä.

– Oli hienoa huomata, että olimme molemmat päässeet tosi pitkälle ja tehneet nuoruuden harrastuksesta oikean ammatin. Arvostus toista kohtaan oli heti suurta, Mira kertoo.

– Parisuhteessa auttaa, että työskentelemme samalla alalla. Olen silti tyytyväinen, ettemme sentään soita samassa orkassa.

Viime vuosina Miran elämässä on riittänyt käänteitä, sillä Mira on eronnut edellisestä aviomiehestään, perustanut uusperheen ja odottaa nyt kolmatta lastaan.

– Kesällä syntyvä vauva on suunniteltu ja toivottu, ja ajoituskin meni ihan nappiin, Mira sanoo.

Mira kertoo, ettei ole koskaan haaveillut suurperheestä, mutta iloitsee nykyisestä elämäntilanteestaan ja arjestaan. PMMP:n lopettamisen jälkeen perheelle on jäänyt ihan eri tavalla aikaa.

– Tällä hetkellä minun ei ole pakko saada uutta bändiä tai mitään muutakaan, mutta uuden auton tarvitsemme. Sen määrää jo lakikin. Vauvan synnyttyä meitä on seitsemän plus koira, Mira ynnää.

Lue lisää Mira Luodin ajatuksia uusperheestä ja rakkaudesta Me Naisten numerosta 15/2014. Voit myös ostaa digilehden täältä. Joka päivä -tilaajana pääset lukemaan koko jutun täältä.

Lue myös:

Mira Luoti vei tytärpuolensa katsomaan Isac Elliotia

Mira Luoti on raskaana

Mira Luoti

■  Laulaja syntyi Porissa 28.2.1978 ja vietti lapsuutensa Turussa.

■  Tunnetaan PMMP-yhtyeestä. Tehnyt lukuisia musikaalitöitä muun muassa Peacock-teatterissa.

■  Parhaillaan tähtivalmentajana The Voice of Finlandissa.

■  Asuu Vantaalla. Uusperheeseen kuuluu avomies Mika Haapasalo, neljä lasta ja koira. Vauva syntyy ­kesällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla