Huippumalli haussa -kisasta tuttu Ani McCormick esiintyi näytöksessä Mert Otsamon puvussa ja A. Tillanderin myyntinäyttelyn vintagekoruissa.
Huippumalli haussa -kisasta tuttu Ani McCormick esiintyi näytöksessä Mert Otsamon puvussa ja A. Tillanderin myyntinäyttelyn vintagekoruissa.

Ani McCormick aikoo lähitulevaisuudessa ostaa muotialan yrityksen. – Minulla on kokemusta ja näkemystä siitä, miten Suomen muotiskeneä voi kehittää.

Suomen huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen kauden voittaja Ani Alitalo, nykyinen McCormick, 30, muistetaan sähäkkänä platinablondina. Nyt lyhyt tukka on vaihtunut pitkiin ruskeisiin hiuksiin. Ani kertoo, että hän on muuttunut muutenkin kuin ulkoisesti.

– Olen löytänyt itseni ihmisenä, naisena ja äitinä, Ani kertoi A. Tillanderin Antiikki & Vintage -korunäyttelyn avajaisnäytöksessä.

Ani on mennyt naimisiin mallina työskentelevän amerikkalais-korealaisen Leo McCormickin kanssa. Pariskunta tapasi Hongkongissa, kun molemmat tekivät siellä yhtä aikaa töitä. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Menin naimisiin parhaan ystäväni kanssa. Rakastuin Leossa pituuteen, hänen aasialaisiin silmiinsä, syvään yhteyteen ja sielunkumppanuuteen. Olemme samanlaisia. Tuntuu kuin hän olisi veli, jota minulla ei ole ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pariskunnalla on kaksi poikaa, 1-vuotias Noa ja 3-vuotias Elias. Kotona asustaa myös kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Perhe asuu Inkoossa yli 100 vuotta vanhassa puutalossa keskellä metsää.

– Kahden metrin päässä ulko-ovesta alkaa mustikkamätäs, missä lapseni rakastavat olla. Myös meri on lähellä, Ani kertoi.

– Äitini asuu Fiskarsissa, ja olen aina unelmoinut, että asuisin siellä. Sitten löysimme sattumalta tämän täydellisen talon.

Uusia bisneksia

Ani asui mallivuosinaan kolme vuotta Milanossa, vuoden Pariisissa, kaksi vuotta Aasiassa ja kolme vuotta Lontoossa. Nykyään Ani on hoitovapaalla ja tekee mallintöitä lähinnä Suomessa.

– En halua jättää perhettäni, joten viikko on maksimi, jonka voin ulkomailla nykyään olla. Nytkin olen Helsingissä yötä töiden takia ja sydäntäni kalvaa ikävä.

Ani on ostamassa yritystä, joka keskittyy kestävään kehitykseen muotialalla. 

– Haluan luovuttaa sinne kaiken muotialan osaamiseni ja sydämeni. Minulla on kokemusta ja näkemystä siitä, miten Suomen muotiskeneä voi kehittää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla