Kuvat
Jouni Harala
Marko ja Heidi Anttila ovat olleet yhdessä 13 vuotta. Parilla on 2-vuotias Iita-tytär. Kuva: Jouni Harala.
Marko ja Heidi Anttila ovat olleet yhdessä 13 vuotta. Parilla on 2-vuotias Iita-tytär. Kuva: Jouni Harala.

Leijonien kultajoukkueen kapteeni Marko Anttila ja hänen vaimonsa kertovat, millaista arki on ollut juhlahumun jälkeen.

Marko ja Heidi Anttilan uuden kodin remontin piti valmistua toukokuussa. Toisin kävi. Remontti viivästyi, kun Marko johdatti kapteenina Leijonat jääkiekon maailmanmestaruuteen. Upea tulos yllätti monet, jopa Heidin.

– Totta kai sitä aina toivoo voittoa, mutta jotenkin ajattelin, että pääsisimme jatkamaan remontin parissa vähän aiemmin, hän sanoo.

Kesken oleva remontti ei Anttiloita kuitenkaan hetkauta. Kolmetoista vuotta yhdessä ollut pari kuvailee suhtautuvansa elämään rennosti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Olemme kaukana siististä ja pedantista. Suhteemme salaisuus on se, että osaamme ottaa asiat yhtä rennosti, Marko sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heidi lisää, että yhteen asiaan Marko suhtautuu äärimmäisen tarkasti. Jääkiekko on miehelle pyhä asia, johon liittyvissä asioissa ei lipsuta.

– Kotona voi sitten heittää vapaalle. Mestari ei ole tainnut kisojen jälkeen korjata yhtään astiaa koneeseen!

Heidi matkusti Bratislavaan seuraamaan miehensä edesottamuksia kahdessa viimeisessä pelissä.

– Se tuntui niin epätodelliselta. Että Marko on maajoukkueen kapteeni ja voittaa maailmanmestaruuden. Minun mieheni.

Marko hymyilee ujosti. Vaatimattoman miehen on vaikea totutella kehuihin, vaikka ne tulisivatkin oman vaimon suusta. Hän korostaa joukkueen merkitystä, kuten joka ikisessä mestaruuden jälkeen antamassaan haastattelussa.

– Samalla tavalla ajattelen Heidistä. En olisi tässä, jos Heidi ei olisi ollut rinnallani ja kulkenut tätä matkaa kanssani.

Mihin Heidi rakastui Markossa? Miten pari selvisi vuosien etäsuhteesta? Entä millainen mies Mörkö on kotona? Lue Anttiloiden koko haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 23/2019. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

täti iloitsi..

Juuri tuo että he olivat niin yhtenäinen joukkue ja kylänmiehet niinkuin  joku pelaajista totesi se oli hieno kuvaus heistä ei  yhtään  diivaa?siksi meni suoraan sydämeen  ja vieläpä  fiksu joukkue he ovat juhlansa ansainneet totisesti!Jännää oli katsella vanhaa sukulaistätiäni   joka oli menettänyt miehensä  puolta vuotta aiemmin jääkiekon katselu  oli heille yhteinen  harrastus ja katselivat  porukassa kuten muutakin urheilua   hän totisesti  iloitsi   ensimmäisen  kerran miehensä kuoleman  jälkeen  ja päivitteli voi kun mies olisi ollut näkemässä   eli  tälläistäkin  saitte aikaan:)?

Vierailija

Kyllä siellä nyt joku on tosissaan pahoittanut mielensä... Ei mitään, jatka myssyjen kutomista ( mutta tee seuraavista hieman löysempiä)... Ja juu, selkeesti loppu kolkuttelee ovella 😂😂
Jääkiekko on hieni laji, onnea vielä koko poppoolle 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla