Oletko saanut kumppaniltasi joskus lahjan, joka ei vakuuttanut niin sitten yhtään? Osallistu kyselyymme!

Tiistaina alkavalla Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -sarjan toisella kaudella kyläkauppiaat Sampo Kaulanen, 39, ja Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 38, viettävät hääpäiväänsä Norjassa. Pariskunta avioitui kuusi vuotta sitten, joten kyseessä on heidän sokerihääpäivänsä.

Hääpäivän kunniaksi Sampo on kirjoittanut Mintulle sokerisen kirjeen. Vaikka rakkauskirje on itsessään soma ele, kirjeen sisältö ei suuremmin vakuuta Minttua.

Katso pariskunnan lahjomishetki videolta:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minttu kaivaa rintataskustaan Sampon sinne piilottaman kirjeen epäileväisenä ja alkaa lukea:

– Hei sokeri, kun me tavattiin, sinua oli vähemmän kuin mitä sua on nyt. Rakkautesi määrä on kasvanut kuin myös muotosi, Minttu lukee ääneen.

Hänen kasvoillaan on varsin kysyvä ilme, johon Sampo vastaa vain hymyillen neutraalisti.

– Rakastan sua sokeri, niin kuin sinäkin rakastat sokeria, Minttu lukee kirjeen loppuun ja katsoo puolisoaan epäileväisenä.

Vaikka Mintun ilmeestä päätellen hän ei ole erityisen otettu sanoista, Sampo kertoo tyytyväisenä Mintun vaikuttaneen ”silmin nähden liikuttuneelta” kirjeestä. Minttu kuitenkin korjaa käsitystä suorasanaisesti:

– Paskin rakkauskirje ikinä, jos se oli edes rakkauskirje. Se oli enemmän sellainen referenssikirje painonvartijoille, hän toteaa.

Oletko sinä saanut kumppaniltasi joskus lahjan, joka ei vakuuttanut niin sitten yhtään? Osallistu kyselyymme! Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutussa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla