– Koin syyllisyyttä siitä, että olin muualla, kun Merillä oli vaikeaa, Saara Aalto kertoo puolisonsa loppuunpalamisesta.

Saara Aalto viettää loppuvuoden Suomessa avopuolisonsa ja managerinsa Merin kanssa. Laulaja julkaisee ensi viikolla joulualbumin, jossa on myös suomenkielisiä kappaleita. 

– Lennän vielä kerran myös Lontoon-kotiimme, sillä julkaisen joulualbumin myös Britanniassa. En ole kolmeen jouluun ehtinyt tehdä joulukonsertteja Suomessa. Nyt halusimme senkin takia olla loppuvuoden täällä, Saara kertoi Giambattista Valli x H&M -malliston kutsuvierasillassa. 

Saaran elämä muuttui vuonna 2016, kun hän sijoittui Britannian X Factor -kilpailussa toiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla muuttui myös Saaran kumppanin Merin elämä. Hän oli vain vähän aikaa sitten aloittanut Saaran managerina. Aikaisemmin Meri työskenteli vartijana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

X Factorin päätyttyä pari muutti Lontooseen. Sen jälkeen Saara edusti Suomea Euroviisuissa ja osallistui Britannian Dancing On Ice -kilpailuun.

Euroviisujen jälkeen Meri huomasi, että hänen voimat olivat loppuneet.

– Olin palanut loppuun. Vauhtimme oli ollut viime vuodet niin hurja. X Factorin jälkeen kaikki tapahtui nopeasti. Minulle tuli 5 000 mailia parin kuukauden aikana, ja yritin pitää käsissäni koko Suomen promootiota.

Vaikeita päätöksiä

Kun Saara viime vuonna lähti Dancing On Ice -kilpailun kuvauksiin Lontooseen, pari päätti, että Meri jää siksi aikaa Suomeen.

– Koin syyllisyyttä siitä, että olin muualla, kun Merillä oli vaikeaa. Minulla oli isoja töitä, eikä Meri missään vaiheessa vaatinut, että minun olisi pitänyt perua mitään. Se olisi ollut taloudellisesti ja uran kannalta huono juttu. Mutta tuntui pahalta soitella vain Skype-puheluita, kun toisella oli vaikeaa. Ehkä nyt viisaampana olisin perunutkin jotain.

Meri hakeutui terapiaan, josta hän koki saavansa apua. 

– Loppuunpalamisen oireet olivat hyvin kehollisia. Pistelyä ja sykkeen nousua koskealle. Pystyin kuitenkin toimimaan muuten normaalisti, Meri kuvaili oireitaan.

– Minulla oli nuoruudessa paniikkihäiriö ja silloin päätin, että en päästä enää tilannetta niin pahaksi. Nyt olimme kuitenkin innoissamme kaikesta uudesta ja tilanne eteni varkain.

Parille hyvinvointi on aina ollut tärkeä arvo, ja Merin loppuunpalamisen jälkeen he ovat merkinneet kalenteriin vapaapäiviä.

– Silloin olemme paljon luonnossa koiriemme kanssa. Tosi arkiset jutut auttoivat minua toipumaan. Myös pahan olon jakaminen toisen kanssa auttoi, Meri kertoi.

Clas

Meri on turha Julkkis! Yleensä managerit pysyvät artistin taustalla, mutta tämä Meri pyrkii julkisuuteen Saaran avulla! Kamalaa katseltavaa! Meriä tunkee jokaiseen haastateltuun ja kuviin Saaran kanssa. Pysyisi siellä taustalla vaan!

Rakastunut pikkuprinsessa

Ei vartijakoulutuksella ruveta kansainvälisessä musiikkibisneksessä manageroimaan, tyhmemmänkin luulisi sen tajuavan. Saara teki valtavan virheen, kun otti osaamattoman tyttöystävän hoitamaan uraansa. Ja pilallehan se meni, X-Factor-julkisuus olisi pitänyt hyödyntää vuosia sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla