Kuvat
Reuters
Onneksi Meghanin pettämätön tyylitaju ei lähde tittelin mukana.
Onneksi Meghanin pettämätön tyylitaju ei lähde tittelin mukana.

Brittihovin känteet ovat paljon tylsempää seurattavaa ilman Meghania. 

Kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan hiljattain päättivät astua sivuun kuninkaallisesta perheestä, he menettivät samalla tittelinsä heidän kuninkaallisina korkeuksinaan. Samalla päättyi Meghanin 609 päivää kestänyt taival kuninkaallisena – ainakin tavallaan, Sussexin herttuatar -titteli nimittäin pysyy.

Vaikka matkalla oli monta myrskyä, on myös paljon asioita, joita jäämme kaipaamaan siltä ajalta, kun Meghan oli vielä hänen kuninkaallinen korkeutensa. 

1. Maailman seuratuin niskanuttura

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Meghanin tukanlaittoa eittämättä seurataan silmä kovana jatkossakin, sillä tyylitaju ei poistu tittelien mukana. Tuskin mikään hiustyyli kuitenkaan voi enää aiheuttaa samanlaista maniaa kuin Meghanin tavaramerkiksi muodostunut rento niskanuttura.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


2. Samastuttavat mokat

Heti kuninkaallisten häiden jälkeen käynnistyi Meghanin kaiken toiminnan syynääminen intensiteetillä, joka hakee vertaistaan. Ja kun oikein tuijotettiin, niin alkoihan niitä etikettivirheitä löytyä

Meghanin kermanvaalea kynsilakka ei ollut tarpeeksi kermaista vaan ”räikeän valkoista”, hän oli kerran valokuvassa ilman sukkahousuja ja hänen kampauksensa olivat kerta kaikkiaan liian rentoja. Sitten oli vielä se kerta, kun Meghan unohti irrottaa hintalapun mekostaan. Oh dear!

Nämä ”mokat” olivat mukavia muistutuksia siitä, että olemme kaikki vain ihmisiä, kuninkaallisetkin. Tai ainakin Meghan. 


3. Hillitty eleganssi

Meghanin kuninkaallinen tyyli oli mahtava yhdistelmä hillittyä eleganssia ja modernia raikkautta.

Herttuattaren nykyaikainen ote pukeutumiseen inspiroi tiettävästi muitakin kuninkaallisia. Jopa prinssi Harryn hulluihin hattuihin ihastunut Beatrice-serkku nähtiin tavallista tyylikkäämmissä vetimissä, kun Meghan oli asettunut kuningasperheeseen.


4. Kuninkaallinen draama

Meghanin julma kohtelu erityisesti brittimediassa on surkea juttu ja yksi syy siihen, että Sussexin herttuapari päätti irtautua kuninkaallisista tehtävistä.

Silti on pakko myöntää, että kuninkaallisia seurataan osittain juuri draaman vuoksi. Kuningasperheen käänteiden arvailu on eräänlaista kansanhuvia myös Ison-Britannian ulkopuolella, ja kuninkaalliset häät saavat sydämet lyömään nopeammin täällä Suomessakin. 

Ihanan Meghanin poistuminen kuninkaallisista ympyröistä on siksikin suuri menetys. 


5. Nykyaikainen nainen vanhakantaisessa hovissa

Ennen kuin Meghanista tuli kuninkaallinen, hän oli menestyvä näyttelijä, joka jakoi kokkausvinkkejä lifestyle-blogissaan. Hänellä oli oma ura ja elämä, jonka päämäärä tuskin oli prinssin naiminen. 

Kun Meghan sitten meni kuninkaallisiin naimisiin, hän oli raikas tuulahdus vanhakantaisessa hovissa: uranainen prinsessojen keskellä, ruskea tyttö vitivalkoisessa instituutiossa ja tyyppi, joka antoi kuninkaallisen vauvansa nimeksi Archie

Brittihovi on paljon tylsempi paikka ilman Meghania. 

Musta pekka kädessä

Ahne, teennäinen, laskelmoiva. Etsii nenä pitkänä rahaa ja julkisuutta kuin tryffelikoira metsässä. Hupaisa case.

Vierailija

Meghanin 609 päivää hänen kuninkaallisena korkeutenaan ovat ohi – 5 asiaa, joita jäämme kaipaamaan ?

Sorry, en kyllä jää kaipaamaan kyseisestä "kuninkaallisesta korkeudesta"  yhtään mitään ! !

Sisältö jatkuu mainoksen alla