Meghanin sininen mekko käynnisti hurjat raskausspekulaatiot. Kuva: <span class="photographer">Reuters</span>
Meghanin sininen mekko käynnisti hurjat raskausspekulaatiot. Kuva: Reuters

Sussexin herttuatar Meghan ja Englannin prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan, jonka on määrä syntyä keväällä 2019.

Britannian prinssi Harry ja hänen puolisonsa Meghan odottavat ensimmäistä lastaan, tiedottaa Kensingtonin palatsi. Sussexin herttuattaren laskettu aika on keväällä 2019. Hovi julkaisi odotetun vauvauutisen Twitterissä maanantaiaamuna. 

Marklen raskautta on jännitetty jo pitkän aikaa. Muutama merkki saattoi paljastaa vauvauutisen jo ennen virallista vahvistusta:

1. Herttuattaren uudet vaatteet

Viimeisimmät vauvahuhut käynnisti Meghanin laivastonsininen mekko prinsessa Eugenien häissä, sillä yleensä herttuatar on nähty tiukoissa, vartalonmyötäisissä mekoissa. Sinisestä takista oli kolme alinta nappia jätetty paljonpuhuvasti auki. Muutenkin Meghan on viime aikoina nähty usein vyötärönseudulta väljissä mekoissa, jotka kielivät vauvavatstasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden kuninkaallisen todennäköinen hedelmöitysajankohta saattaa hyvinkin ajoittua viime heinäkuulle.

Jo kesäkuussa Meghanin raskaus vaikutti aivan varmalta. Tärkein johtolanka oli tietenkin se, että herttuatar oli pukeutunut Irlannin Iso-Britannian suurlähetystön kesäjuhliin vyötärönseudulta hieman väljään mekkoon. Heinäkuussa Meghan ampui huhut alas hiljaisella eleganssillaan. Eli särppimällä kameroiden edessä samppanjaa. Voi tietysti olla, että Meghan ei tiennyt suurtapauksesta vielä itsekään: vauvan syntymäajankohdaksi on ilmoitettu ensi kevät, eli uuden kuninkaallisen todennäköinen hedelmöitysajankohta saattaa hyvinkin ajoittua viime heinäkuulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syyskuussa Meghan edusti näin hehkuvana. Kuva: Reuters.
Syyskuussa Meghan edusti näin hehkuvana. Kuva: Reuters.

Syyskuun alussa vauvahuhut käynnistyivät jälleen, kun Harry ja Meghan osallistuivat Lontoossa järjestettyyn hyväntekeväisyysgaalaan. Siniseen Jason Wun hihattomaan mekkoon pukeutuneen Meghanin vatsanseutu näytti joidenkin silmään kiistatta siltä, että siellä pötköttelee kuninkaallinen sikiö.

2. Uusi tukka!

Syyskuussa Meghan esiintyi muutaman kerran poikkeuksellisesti hiukset suoristettuina. Yleensähän herttuattaren hiukset on totuttu näkemään kiharoilla tai rennolla nutturalla. Hiustyyli ei sinänsä vielä kieli mitään vatsassa tapahtuvista asioista, mutta kuninkaalliseksperttien mukaan uudella tukalla saatetaan yrittää kääntää huomio pois asioista, joille ei vielä toivota julkisuutta, kuten vatsanseudusta.

Näinhän ei tietenkään Meghanin tapauksessa käynyt, vaan spekulaatiot kiihtyivät entisestään.

3. Auto vaihtoon

Tarkimmat olivat jo elokuussa bonganneet asian, joka saattoi kieliä perheenlisäyksestä: Sussexin herttuapari nimittäin vaihtoi autoa. Australialaisen Nova100-sivuston mukaan prinssi Harry laittoi myyntiin vain vuoden vanhan sporttimallisen Audinsa, johon oli itse tilannut liudan lisäominaisuuksia. Ehkä piankin näemme Meghanin ja Harryn shoppailemassa perhefarmaria?

Näyttelijänä julkisuuteen noussut Meghan Markle alkoi seurustella prinssi Harryn kanssa kesäkuussa 2016. Pari meni naimisiin toukokuussa 2018 Windsorin linnassa Pyhän Yrjön kappelissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla