Kuvat
Jonna Öhrnberg
”Vien joka viikko Maryamille kukkia. Koitan muistuttaa häntä, miten tärkeä hän on minulle”, Leo Stillman kertoo.
”Vien joka viikko Maryamille kukkia. Koitan muistuttaa häntä, miten tärkeä hän on minulle”, Leo Stillman kertoo.

Leo Stillman haluaa olla aktiivinen isä. – Odotan sikana, että pääsen oman lapseni kanssa vesipuistoihin, ajelemaan veneillä, pulkkamäkeen ja nauttimaan elämästä.

Muusikko Leo Stillman, 28, saa kesän korvilla ensimmäisen lapsensa puolisonsa, stylisti ja malli Maryam Razavin, 37, kanssa.

– On niin siistiä saada oma lapsi, ei ole mitään parempaa, onnellinen Leo kertoo All Together Now Suomi -ohjelman kuvauksissa.

– Miehenä ei voi oikein muuta kuin kuunnella daamia ja yrittää olla tukena. Tämä on mielenkiintoinen, ihana ja uusi juttu elämässä. Yritän tehdä parhaani, että olisin hyvä isä. Toivon, että lapseni voisi joskus katsoa minua ylöspäin ja sanoa, että olen ollut hyvä isä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Leo ei malta odottaa, että hän pääsee viettämään aikaa lapsen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen todella lapsellinen ihminen ja tykkään seikkailla ja viettää aikaa luonnossa. Rakastan myös vesipuistoja, mutta kukaan frendini ei ikinä tule kanssani vesipuistoon, kun olemme muka niin vanhoja. Odotan sikana, että pääsen oman lapseni kanssa vesipuistoihin, ajelemaan veneillä, pulkkamäkeen ja nauttimaan elämästä.


Perhe etusijalla

Leo nähdään televisiossa parhaillaan Posse-ohjelman GP-osiossa. Hän on myös mukana 12. huhtikuuta Nelosella alkavan All Together Now Suomi -ohjelman tuomaristossa. Leo julkaisee kesällä uuden levyn, jonka työnimi on Mä rakastan sua.

– Levyllä on kappaleita elämän perusasioista: onnistumisista ja epäonnistumisista, omasta onnesta ja kasvamisesta. Lisäksi on kappaleita huonommista ihmiskohtaloista, mitä frendeille on sattunut. Levy on minulle tärkeä. Kirjoitin sitä kolme vuotta.

Leo aikoo laittaa perheen työn edelle.

– Levynjulkaisukiertue siirretään syksymmälle, koska haluan viettää aikaa kotona beibini kanssa.

Leo haaveilee perusasioista ja perhearjesta.

– Seuraava haaveeni on kesäjuhlat purjelaivallamme, missä on mukana vauva, kaikki ystävät ja pari kitaraa.

Leolla on neljä pikkusiskoa ja yksi pikkuveli. Isosta perheestä on ollut iloa, mutta Leo ei ole miettinyt, kuinka monta lasta itse haluaisi.

– Keskityn nyt tähän ensimmäiseen lapseen, mutta en sano ei ajatukselle, että tulisi lisää lapsia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla