Yksi Linnan juhlien kuvatuimpia pariskuntia oli näyttelijä Jasper Pääkkönen ja hänen avopuolisonsa, huippumalli Alexandra Escat.

Filippiiniläis-espanjalainen Alexandra, 33, kertoi Me Naisille Linnassa tavanneensa Jasperin, 38, Los Angelesissa kaksi vuotta sitten pääsiäisenä.

– Asumme puoliksi täällä ja puoliksi Losissa, Alexandra kertoi pariskunnan arjesta.

Alexandra paljasti myös, millainen tyyppi Jasper Pääkkönen on niin sanotusti kotioloissa.

– Hän on uskomaton tyyppi. Hän on vilpitön ihminen, jolla on iso sydän. Hän on hassu, mutta myös hiljainen silloin, kun tarve vaatii.

Parin loppuillan suunnitelmat olivat vielä Linnassa auki.

– Jasper saa päättää, lähdemmekö juhlimaan. Tämä on hänen iltansa, minä olen vain tukena.

Vierailija

Mallipuoliso Alexandra Escat listasi Linnassa Jasper Pääkkösen parhaat puolet: ”Hiljainen silloin, kun tarve vaatii”

puhetta piisaa kirjoitti: Jasper Pääkkönen moittii Suomalaisia mitä ihmeen konkreettista hän on tehnyt kuin kertonut mitä muiden täytyy tehdä kalastuksen ilamastomuutoksen .ym hyväksi itse lentelee sinne tänne. jotenkin mennyt yli koko homma.kiitos nyt kuitenkin hänelle Suomalaisten arvoselusta linnan juhlien haastattelusssa tunsin myötähäpeää huhu .. Mitä yrität oikein sanoa? Ilmastonmuutoksesta ja kalastuksesta puhuminen liittyy lainsäädäntöön, eli Jasper arvostelee päättäjiä, ei tavallisia...
Lue kommentti
Neppari

Mallipuoliso Alexandra Escat listasi Linnassa Jasper Pääkkösen parhaat puolet: ”Hiljainen silloin, kun tarve vaatii”

puhetta piisaa kirjoitti: Jasper Pääkkönen moittii Suomalaisia mitä ihmeen konkreettista hän on tehnyt kuin kertonut mitä muiden täytyy tehdä kalastuksen ilamastomuutoksen .ym hyväksi itse lentelee sinne tänne. jotenkin mennyt yli koko homma.kiitos nyt kuitenkin hänelle Suomalaisten arvoselusta linnan juhlien haastattelusssa tunsin myötähäpeää huhu .. Et ymmärtänyt alkuunkaan Jasperin puheita. Hänhän kiitteli suomalaisten vaatimattomuutta ja rehellisyyttä. Onko kyseessä henkilökohtaiset...
Lue kommentti