Me Naiset
|
Milla Kukkonen
Henriikka ja Juulia. Kuva: Sanoma-arkisto / Henriikan ja Juulian kotialbumi
Henriikka ja Juulia. Kuva: Sanoma-arkisto / Henriikan ja Juulian kotialbumi

Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneet Henriikka ja Juulia ovat onnellisesti yhdessä. He ovat hiljattain muuttaneet yhteen.

Viime syksynä Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit Antti-Jussi, Tuomo, Ilmari ja Mauno etsivät itselleen rakkautta. Samalla kahden maajussin morsianehdokkaat löysivät yllättäen rakkauden toisistaan.

Maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja Maajussi-Antti-Jussin ehdokas Juulia tutustuivat Naantalin treffiviikonlopulla. Rakkaus roihahti sarjan kuvausten päätteeksi. Naiset kertoivat aiemmin Mtv3:lle, että he huomasivat välittömän kemian toistensa välillä.

– On tragikoomista, että kumpikin tuli tapaamaan miestä ja sitten löytyikin elämän nainen. Onhan se hämmentävää, Juulia sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eilen keskiviikkona Henriikka ja Juulia vierailivat Mtv3:n Marja & Vappu Livessä kertomassa kuulumisiaan. Naiset kertoivat olevansa edelleen onnellisesti yhdessä. Nyt he ovat muuttaneen avoliittoon.

– Eilen loppui työt ja otin loput kamat Rantasalmelta ja lähdin Porin suuntaan, Henriikka kertoi.

– Tyttäreni on onnessaan, että Henriikka muuttaa meille. Eilen hän huikkasi, että heippa mamat! Juulia nauroi.

Kaksikko kertoi myös heidän suhteensa taustoista tarkemmin. He sanoivat, että Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa heistä tuli nopeasti kuin parhaita ystäviä. Ystävyys kypsyi perin nopeasti syvemmiksi tunteiksi.

– Jo ensimmäisenä iltana ajateltiin, että jaha, tässä on nyt jotain kummallista. Toisena iltana puhuttiin avoimesti siitä. Kolmantena päivänä tein päätöksen, että jätän pelin siihen, Juulia kertoi hymyillen.

– Se oli sellaista magnetismia, jota ei ihan tajunnut. Se meni niin nopeasti. On sitä mietitty, että miten tässä näin kävi, kaksikko kertoi hymyillen.

”Kaikki on mennyt hyvin”

Juulia tai Henriikka ei kumpikaan ollut aikaisemmin seurustellut oman sukupuolensa edustajan kanssa. Siksi heidän rakkautensa hämmensi aluksi heitä itseäänkin. Molemmat jännittivät myös sitä, miten lähipiiri suhtautuisi heidän suhteeseensa.

– Palaute on ollut positiivista, mutta kyllä tämä on myös hämmentänyt ja vaatinut aikaa, Henriikka kertoi.

– Olisin ajatellut, että olisi tullut negatiivista kommenttia, mutta yllättävän vähän, mikä on ollut ihana huomata. Jos hämmensimme itseämme, niin hämmensimme perhettäkin. Mutta kaikki on mennyt hyvin. Jos miettii itsekin, että miten tässä näin kävi, niin varmasti miettii vanhemmatkin, Juulia sanoi.

Henriikka ja Juulia kertoivat ohjelmassa, että Maajussille morsian -ohjelman kuvausten jälkeen he ovat olleet yhteydessä myös maajusseihin.

– Ollaan viestitelty Antti-Jussin ja Maunon kanssa, muihin ei olla oltu yhteydessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla