Dita Von Teese tutussa tyylissään. Kuva: Reuters
Dita Von Teese tutussa tyylissään. Kuva: Reuters

Rusketusta ja vaaleita hiuksia ei heti tulisi mieleen yhdistää burleskitähti Dita Von Teeseen.

Amerikkalainen burleskitähti, alusvaatesuunnittelija ja rokkari Marilyn Mansonin ex-vaimo Dita Von Teese, 41, julkaisi kuvapalvelu Instagramissa vanhan kuvan itsestään.

Nykyään Dita tunnetaan naisellisesta klassikkotyylistään, eli kalpeasta ja virheettömästä ihosta, punaisista huulista ja tummista kutreista, mutta kuvanottohetkellä 16-vuotiaana hän oli vielä ruskettunut blondi.

"Löysin kuvan itsestäni ottamassa aurinkoa 16-vuotiaana. Rakastan edelleen rantoja, mutta nykyään suojaan itseni aurinkovoiteilla tai kylven kuunvalossa", Dita kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän paljastaa muissa tuoreissa kuvissa pohtivansa siirtymistä tummasta hiustyylistä takaisin punaiseen, jossa hänet nähtiin 90-luvun alussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Naisellisia ja ylellisiä asuja käyttävän Ditan yllä on nähty myös suomalaisten suunnittelijoiden Tiia Vanhatapion ja Minna Parikan luomuksia.

Dita seurusteli viimeksi ranskalaisen aristokraatin ja muotisuunnittelijan Louis-Marie De Castelbajacin kanssa, mutta on ollut jo muutaman vuoden ajan sinkku. Hän kertoi vuonna 2012 BANG-lehdelle nauttivansa vapaasta deittailusta.

Dita Von Teese tunnettiin 16-vuotiaana nimellä Heather Renée Sweet. Kuva: Instagram

Lue myös:

Tunnistatko kymmenen vuotta vanhalla musiikkivideolla joraavan farkkuhametytön?

Sisältö jatkuu mainoksen alla