Kuvat
Jouni Harala
”Tunteeni heittelevät laidasta toiseen. Yhtenä hetkenä tekee mieli huutaa, että jes, vihdoin olen vapaa ja toisena mietin, olenko tekemässä elämäni suurinta virhettä”, Maisa Torppa sanoo.
”Tunteeni heittelevät laidasta toiseen. Yhtenä hetkenä tekee mieli huutaa, että jes, vihdoin olen vapaa ja toisena mietin, olenko tekemässä elämäni suurinta virhettä”, Maisa Torppa sanoo.

Maisa Torppa vahvistaa Me Naisille romanssin Mikon kanssa, mutta uusi suhde ei Maisan mukaan rikkonut hänen ja Jari-Matin liittoa.

Lentoemäntä Maisa Torppa, 28, ja rallikuski Jari-Matti Latvala, 34, tiedottivat erostaan lokakuussa. Samaan hetkeen päättyivät 3,5 vuotta kestänyt seurustelu, kihlaus, pitkälle edenneet hääsuunnitelmat ja haave yhteisestä perheestä.

Maisan mukaan eroon johtaneet tapahtumat valkenivat hänelle jo tammikuussa pariskunnan yhteisellä Kenian-lomalla.

– Lomalla sain sattumalta tietää asioita, joita en olisi ikinä uskonut Jari-Matista, Maisa sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Sinä päivänä maailmani musertui täysin. Luottamus romuttui yhdessä hetkessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olin kokenut pettämistä joskus teini-iän seurustelusuhteessa, mutta en koskaan aikuisiällä.

Maisa puhuu myös kokemastaan yksinäisyydestä huippu-urheilijan rinnalla. Kun Maisa keväällä tuli raskaaksi ja sai keskenmenon 12. viikolla, hän kertoo toipuneensa siitä yksin.

– Jouduin kolmeksi päiväksi Naistenklinikalle.

– Soitin Jari-Matille, mutta hän päätti jäädä Tuuriin. Oli kova paikka jäädä yksin myös keskenmenon hetkellä, Maisa kertoo.

– Mutta sellaista se on ammattiurheilijan kanssa. Jos toisella on intohimo, ei siitä pidä vaatia luopumaan. En ole Jari-Matille pätkääkään katkera eikä minusta ikinä saa kostonhaluista tai katkeroitunutta. Pysymme kavereina.

Mitä uusiin kuvioihin tulee, Maisalla todellakin on uusi romanssi. Hänen mukaansa suhde Mikkoon ei rikkonut liittoa Jari-Matin kanssa.

Nettikeskusteluissa Maisa on leimattu pettäväksi osapuoleksi ja syypääksi urheilusankarin eroon.

– Minuun kohdistunut naisviha on kuin suoraan jostain 1800-luvulta. Vika on edelleen aina naisen.

– Tiedän, että minut tuomitaan, kun vaihdan läpsystä toiseen.

Miten Jari-Matti kommentoi?

Jari-Matti Latvala tunnistaa, miten julkisuudessa yksinomaan Maisaa on syyllistetty erosta. Hän myöntää Me Naisille osallisuutensa tapahtumien ketjussa.

– Kyllä minäkin olen virheitä tehnyt. En halua lähteä niitä kuitenkaan julkisuudessa erittelemään.

– Jotkin virheet ovat sellaisia, että ne pystyy käsittelemään ja niistä pääsee yli, jotkin taas sellaisia, joita ei pysty käsittelemään, hän viittaa avoliittonsa päättymisen syihin.

Jari-Matti vahvistaa, että ystävyys Maisan kanssa säilyy, vaikka parisuhde päättyikin.

– En halua olla riidoissa, ja meillä on hyvät välit. Riiteleminen on pelkkää energian tuhlausta.

Miksi Maisa sanoo kokeneensa naisvihaa? Millainen uusi kumppani on? Miksi Maisa on hävennyt kertoa tapahtuneesta läheisilleen? Lue koko haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 45/2019. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla