Kuvat
Sanoma-arkisto
Lotta Näkyvä on viime aikoina innostunut vuorikiipeilystä. Kristian Näkyvä on jääkiekkoilija.
Lotta Näkyvä on viime aikoina innostunut vuorikiipeilystä. Kristian Näkyvä on jääkiekkoilija.

Miss Suomi 2013 Lotta Näkyvä ja jääkiekkoilija Kristian Näkyvä ovat päätyneet eroon.

Lotta Näkyvä, 30, kertoo erostaan Instagramissa, jossa hän on julkaissut kuvan pariskunnasta.

– Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni. Kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma”, mutta se 6,5 vuotta, jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla”, vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti, Lotta kirjoittaa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni ❤ kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma” mutta se 6,5 vuotta jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti. Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen... Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja mutta joskus on niin että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme. Eroon ei liity draamaa eikä kolmansia osapuolia, vaan paljon rakkautta ja surua, joten toivomme saavamme rauhan tämän asian käsittelyyn, emmekä vastaa tähän liittyviin kyselyihin tämän enempää. Kiitos kun ymmärrätte 🙏

A post shared by Lotta (@lottanakyva) on

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lotta sanoo, että ”eroon ei liity draamaa eikä kolmansia osapuolia, vaan paljon rakkautta ja surua”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen... Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja mutta joskus on niin että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme.

Lotta Näkyvä (o.s. Hintsa) on entinen Miss Suomi ja nykyinen vuorikiipeilijä.

Hän ja jääkiekkoilija Kristian Näkyvä, 28, menivät naimisiin kesällä 2016.  

Vierailija

Noin yleisemmin, toivottavasti kovin moni ei ala reissaamaan kiipeilyn merkeissä ympäri maailmaa. En tiedä mikä vaikutus suhteisiin tai etäsellaisiin, mutta päästöt kasvaa älyttömästi.

Vierailija

Vuorten rinteet saastuu. Täysin turhaa hommaa. Tekis Lotta jotain hyödyllistä niin kuin isänsä. Ehkä tuo on jonkinlaista surutyötä. Pää meni sekaisin 😵 minullakin kun vanhemmat kuoli. Tuli sekoiltua ihmissuhteissa. Onneksi mitään korvaamatonta en kuitenkaan tehnyt...

Sisältö jatkuu mainoksen alla