Mariskan valkoinen juhlapuku on Mert Otsamon suunnittelema. Valkoiseen pukuun on yhdistetty näyttävä, tumma silmämeikki. Kuva: Jonna Öhrnberg
Mariskan valkoinen juhlapuku on Mert Otsamon suunnittelema. Valkoiseen pukuun on yhdistetty näyttävä, tumma silmämeikki. Kuva: Jonna Öhrnberg

Muusikko Mariska on 2,5-vuotiaan lapsen äiti. – Käyn nykyään kymmeneltä nukkumaan, hän kertoi Linnan juhlissa.

Muusikko Mariska, 39, saapui itsenäisyyspäivän vastaanotolle Presidentinlinnaan kutsusta ilahtuneena – sekä yllättyneenä. Hän arveli, että kutsu tuli hänen lokakuussa saamansa Teosto 90 -tunnustuspalkinnon ansiosta.

Musiikin lisäksi Mariska on tehnyt tänä vuonna lastenkirjaa, joka julkaistiin syksyllä. Uutta musiikkia on luvassa tammikuussa.

Lastenkirjaprojektin ajoitus oli osuva, sillä Mariskasta tuli kaksi ja puoli vuotta sitten äiti. Mariskalle äitiys sopii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ihanaa, todella kivaa, tasapainottavaa. Tulee arkeen rytmiä, hän kuvaili elämäänsä pienen lapsen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mariska kertoo erityisesti yhden asian muuttuneen lapsen synnyttyä.

– Käyn nykyään kymmeneltä nukkumaan. Sen ansiosta olen myös paljon levänneempi, hän kertoi Linnassa.

”Käyn nykyään kymmeneltä nukkumaan.”

Mariska kertoi Me Naisille keväällä 2016, että raskaaksi tulo oli yllätys. Hänelle oli kerrottu, ettei hän voi saada lapsia.

– En varsinaisesti valinnut perustavani perheen. Lapsi vain ilmoitti tulostaan ja totesimme, että tervetuloa. Vauva on mahtava, iloinen yllätys, Mariska kertoi haastattelussa vähän ennen lapsen syntymää.

Mariska kertoi Linnassa, että lapsi on juhlien aikana isänsä luona hoidossa. Yksin juhliin saapunut muusikko ei halunnut kertoa, onko hän parisuhteessa lapsen isän kanssa.

Vierailija

Hieno puku ei näytä miltään kreikkalaiselta marmoripylväältä. Kelpaa tavarana hyvin arvosteltavaksi arvotettavaksi valtakunnallisilla ykkös- vaatemessuilla.

Mielestäni olisi kyllä suotavaa olla parisuhteessa lapsensa isän kanssa jos sille ei ole mitään moraalisia tms esteitä, vaikka sehän on toki mahdotonta koska silloinhan rakkauden hedelmääkään ei olisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla