Maryam Razavi työskentelee nyt myös podcast-juontajana. ”Menestystarinan metsästäjät -sarjaa on tehty 10 jaksoa ja lisää on tulossa.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Maryam Razavi työskentelee nyt myös podcast-juontajana. ”Menestystarinan metsästäjät -sarjaa on tehty 10 jaksoa ja lisää on tulossa.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Maryam haluaa keskittyä vaikeasta tilanteesta huolimatta elämän valoisiin puoliin.

Malli ja stylisti Maryam Razavin elämässä on viime aikoina ollut iloa ja surua. Iloa tuo onnellinen ihmissuhde muusikko Leo Stillmaniin, mutta samaan aikaan Maryam myötäelää äitinsä vierellä tämän parantumatonta sairautta. Maryamin Kaija-äidillä todettiin suolistosyöpä syksyllä viisi vuotta sitten. 

– Pari vuotta siitä, hoitojen ja leikkausten jälkeen, tunsimme saaneemme jotain sairauden myötä hävinneestä vapaudesta takaisin, kunnes äidilläni todettiin etäpesäkkeitä keuhkoissa. Nyt perheemme vain yrittää sopeutua tilanteeseen, Maryam kertoo.

Maryam on huomannut, kuinka monen elämään syöpä vaikuttaa. Se, että kipeästä asiasta uskalletaan puhua avoimesti, on helpottanut hänen perheensä sopeutumista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Olen saanut valtavasti tukea ja kannustusta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä.”

– Pimeimpinä hetkinä tieto siitä, ettei ole yksin, on tuonut valoa arkeemme, hän sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leo-rakas tukee

Kaikesta huolimatta Maryam haluaa pysytellä positiivisena ja etsiä elämästä pieniä hyviä onnenlähteitä. Eräs niistä on kukoistava rakkaussuhde muusikko Leo Stillmaniin. 

– Leo tukee minua tässäkin asiassa täysillä. Hän on superihana, Maryam kiittelee.

Maryamin lähipiiri käsittelee vaikeaa asiaa positiivisen kautta. Sairaus on opettanut heille, että elämästä kannattaa nauttia, eikä stressata turhasta. 

Maryamin äiti asuu kotona, mutta käy hoidoissa säännöllisesti.

– Viime viikolla olin mommyn mukana tiputuksessa ja hän totesi, että tämä on hänelle sellaista omaa spa-aikaa, Maryam hymähtää.

Tulevana sunnuntaina koko perhe kokoontuu viettämään isänpäivää vanhempien kotiin.

– Olen saanut valtavasti tukea ja kannustusta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä, Maryam sanoi Moschino x H&M -Vip-illassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla