Lauri Tähkällä on ollut kiireinen vuosi. Artisti ehti kesälomallekin vasta koulukuun lopussa, ja siitä tuli lapsilta sanomista. 

Lauri Tähkä nappasi eilisessä Emma Gaalassa palkintoa kolme palkintoa. Vuoden iskelmä, Vuoden miessolisti ja Vuoden artisti -Emmoilla palkittu pitkän linjan artisti arvostaa tunnustuksia, mutta suhtautuu erilaisiin titteleihin myös nöyrästi.

– Ykköspaikka on aina tuulinen paikka. Jos tänään on suosituin, huomenna se on joku toinen. 

– Mitä pidempään on alalla niin sitä enemmän palkintoja osaa myös arvostaa. Minulla on aikaisemmin vain yksi Emma ja vieressä fanien tekemä toinen, laulaja totesi. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kiireisen vuoden jälkeen suursuosiota nauttiva Lauri pääsi kesälomalle vasta joulukuun lopussa, toisen Vain elämää -konsertin jälkeen. Laulajan lähipiiriin kuuluu kaksi jo kotoa muuttanutta tytärtä, jotka muistuttelevat myös isää tämän jaksamisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kyllä jouduin puhutteluun tuossa joulun pyhinä. Olen hyvässä fyysisessä kunnossa, henkinenkin saa kiinni, kun lepää ja katsoo itseään peilistä. 

Unettomuus kuriin

Syksyn kiertueen aikana Lauri nukkui pahimmillaan vain 3–4 tuntia yössä.

– Eihän se unen puute hyvää tee. Silloin ei ole sataprosenttisesti mukana. 

Laulaja pitää nyt keikkataukoa koko kevään ja tekee kesälläkin normaalia vähemmän keikkoja.

– Loman aikana laitan itseäni kuntoon ja tutustun taas itseeni. Kuntoon laittamisella tarkoitan ihan perusasioita; nukkumista ja syömistä. 

– Tänä aamuna heräsin viideltä lenkille, mutta muuten viime kuukauden ajan olen herännyt myöhempäänkin.  

Hyvä miehet

Uusi kuukausi lanseerattu koulukuu ei paha:)!Katsoin eräiden miesten pukeutumista jotkut taitvat laadun tyylin ja istuvuuden!Ottakaa  naiset mallia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla