– Ihminen ei voi peittää suruja ja tunteita, laulaja Sani kertoi murheistaan.

Laulaja Sanilla eli Saija Aartelalla, 47, on takana raskas kevät.

– Ei niin nätti kevät. Kevät saattaa tehdä tepposia ihmissuhteille. Jotkut taas masentuvat niin, että riistävät itseltään hengen, Sani kertoi kyyneleet silmissä levy-yhtiö Warnerin kevätjuhlissa.

Murheellista lausuntoa selittää se, että Sanin pitkä suhde ja kihlaus 17 vuotta nuoremman muusikon kanssa on ohi. Nyt laulaja asuu tyttärensä kanssa kahdestaan. Lisäksi Sani suree läheisen ihmisen kuolemaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Kotona on aika seesteistä, ja tyttärellä on kaikki hyvin. Ihminen ei voi peittää suruja ja tunteita. On hellyttävää, kun tytär on lähdössä isänsä luokse, niin hän huolehtii, että et sinä voi jäädä yksin tänne kotiin suremaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Läheisen itsemurha on tuonut surun lisäksi pintaan monenlaisia ajatuksia.

– Olen sortunut itse kiireiseen viime vuoteen. En ole sokea, vaan näen kyllä, jos läheisillä ei ole kaikki hyvin. Aina ne omat voimat eivät riitä, ja jälkeenpäin tulee olo, että olisi niiden pitänyt sittenkin riittää. 

Tyttären ja ystävien lisäksi Sani on saanut voimaa yleisöstä. Hän julkaisi tällä viikolla Tulin tänne sua varten -kappaleen. 

– Maki sävelsi kappaleen, ja minulle tuli tunne, että nyt täytyy sanoittaa tämä itse. Se on lohtubiisi tietyille lähimmäisille. Toivon, että myrskyn jälkeen tulee kuitenkin poutasää, Sani totesi.

Kesän hän kiertää keikoilla Aikakoneen kanssa ja näyttelee Lappajärven kesäteatterissa.

Vierailija

Julma ja tunteeton kommentti, kun ihmisellä on muutenkin surun keskellä vaikeaa. Nyt on peiliin katsomisen paikka, on sitten kyseessä aito mielipide tai trollaus. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla