Laulaja Meiju Suvaksen mielestä elämäntapamuutos ei todellakaan ole helppoa. – Usein pitää valita, nukunko tunnin lisää vai heräänkö lenkille, hän kertoo ET Terveys -lehden uusimmassa numerossa.

Alkuvuonna 60 vuottanut täyttänyt laulaja Meiju Suvas on palkannut itselleen personal trainerin. 

– Otin itseäni niskasta kiinni, jotta saisin liikunnan pysymään mukana elämässä mahdollisimman pitkään. Palkkasin personal trainerin, että olisi joku, joka työntää kuntosalille ja katsoo, että teen liikkeet oikein, Meiju Suvas keroo ET Terveys -lehden uusimmassa numerossa 5/2019.

Kuntosalin lisäksi Meiju käy säännöllisesti vesijuoksemassa. Elämäntapamuutoksen myötä Meijua on alkanut kiinnostaa myös ruoka-aineiden ja ravintolisien terveysvaikutukset.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hänen päivittäiseen lisäainesatsiin kuuluvat sinkki, B-, C- ja D-vitamiinit sekä kurkuma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Usein pitää valita, nukunko tunnin lisää vai heräänkö lenkille.”

– Aivopesin itseäni kokonaisvaltaiseen muutokseen pikkuhiljaa. Helppoa se ei ole. Usein pitää valita, nukunko tunnin lisää vai heräänkö lenkille. 

Vuosien aikana vyötärölle kertyneisiin kiloihin Meijulla on ristiriitaisia ajatuksia.

– Vyötärölleni on kertynyt vuosirenkaita ajan mittaan, mutta sisälläni on silti oikein uskomaton, upea nainen, jolla on vain pieni ujouspuuska. Tarkoitus on kaivaa se nainen vielä esiin.

– Pitäisi myös oppia rakastamaan itseään, mutta kun näen itsestäni otetun epäedullisen keikkakuvan, se on vaikeaa, Meiju sanoo.

Meiju oli 41- ja 43-vuotias, kun sai lapsensa Milenan ja Joakimin. Millaisia ajatuksia Meijulla on vanhemmuudesta nyt kun lapset lähestyvät aikuisuutta? Entä miltä Meijusta tuntuu olla kuusikymppinen? Lue koko haastattelu ET Terveys -lehden numerosta 5/2019. Digilehden löydät täältä.

 

Meiju Suvas

  • Syntynyt 1959 Helsingissä.
  • Asuu Vantaalla.
  • Perhe aviomies John Berger, lapset Milena ja Joakim.
  • Työ Laulaja, julkaissut 13 levyä ja useita kokoelmia. Esiintyy Maitolavan Madonnat -kesäteatterissa Ränssin kievarissa Jyväskylässä, ensi-ilta 21.6.
  • Motto On liikaa olla vaatimatta liikaa itseltään.

Tämä on ET Terveys -lehden artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fi:ssä. Lisää ET Terveyden juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/etterveys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla