Janna Hurmerinta, 32, tietää, miltä tuntuu pettyä rakkaudessa. Laulaja nauttii sinkkuelämästä, mutta haaveilee parisuhteesta ja äitiydestä.

Janna Hurmerinta on totutellut viime kuukausina uuteen kotiinsa Helsingin Kalliossa. Hän ehti jo vakiintua ja asua kaksi vuotta paritalossa Vantaalla, kunnes elämäntilanne muuttui ja omaisuus kulkeutui muuttolaatikoissa sinkkuboksiin.

– Elämäni on yhtä aikaa supersosiaalista ja toisaalta yksinäistä. Keikoilla ympärillä on aina ihmisiä, mutta kotona kaikki hulina kuoriutuu ympäriltä, ja vastassa onkin vain hiljaisuus. Toinen puoli minusta nauttii sinkkuvaiheesta ja toinen taas haaveilee parisuhteesta, lapsista ja omakotitalosta. Se on ristiriitaista.

Jannan lähipiirissä on paljon kavereita, joista on tullut jo äitejä.

– Luulen, että ihminen kaipaa aina niitä asioita, joita hänellä ei ole. Jonkun perheellisen näkökulmasta vietän ihanan itsenäistä ja vauhdikasta elämää. Mutta asioilla on aina toinenkin puoli.

Tulinen heittäytyjä

Janna uskoo, että edelliselle sukupolvelle vakiintuminen oli helpompaa. Siitä hyvänä esimerkkinä ovat hänen vanhempansa, muusikkopariskunta Maarit ja Sami Hurmerinta, jotka juhlivat hiljattain 40-vuotista suhdettaan.

– En varmasti pystyisi niin tiiviiseen suhteeseen kuin äiti ja isä. Jo työnkin takia he ovat olleet yhdessä 24/7. Minä olen tarvinnut parisuhteissani aina tilaa ja vapautta, hän sanoo.

Janna kuvailee itseään heittäytyjäksi, joka ihastuu nopeasti ja tulisesti. Siitä kertoo radiossa tiuhaan soinut sinkkulohkaisu Läpinäkyvä.

– Rakastun yleensä ihan vääriin miehiin, sellaisiin mahdottomiin rokkareihin. Paras kaverini totesi hiljattain, että pari edellistä poikaystävääni ovat näyttäneetkin ihan samalta, Janna nauraa.

Katso video Jannan kansikuvauksista!

Lue myös:

Janna Hurmerinta: "Olen päässty yli ujoudestani"

Janna Hurmerinta: "Mieleni menee ylös-alas"

Maarit Hurmerinta: "En ole jäänyt muistelemaan kokemaani pahaa"