Antti Tuisku kertoo perjantain Vain elämää -jaksossaan, mitä raha hänelle merkitsee. Juttu sisältää paljastuksia ohjelmasta.

Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietetään Antti Tuiskun päivää, ja pöydän ääressä istuvien artistien puhe kääntyy myös rahaan. Esimerkiksi VilleGalle myöntää olevansa surkea ”fyrkkahommissa”.

Antille raha merkitsee nykyään ennen kaikkea sitä, että se mahdollistaa asioita.

– Olen tosi iloinen siitä, että mun ei tarvitse tänä päivänä miettiä sitä, mistä se voi tulee siihen leivän päälle, koska mie oon myös nähnyt ne hetket ja ne vuodet ja ne tilanteet, milloin on tehty esimerkiksi kiertuetta silleen, että se on ollut persnettokiertue, hän kertoo muille artisteille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Uransa alkupuolella, vuoden 2008 tienoilla, Antti teki kiertueen, jolle hän halusi saada omien sanojensa mukaan ”kaikki maailman show-elementit”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ja sitten kun tulee niin sanottu välitilinpäätös sen rundin jälkeen, että laskeskellaan, mitäs tästä artistille jää käteen, ja todetaan, että siitä ei jää yhtään mitään.

Siinä kohtaa Antti kertoo joutuneensa miettimään, mitä vaihtoehtoja hänellä on.

– No, mie laitan mun oman asuntoni vuokralle, koska mulla ei ole varaa maksaa mun lainanlyhennystä.

– Pakkaan mun kamat muutamaan pahvilaatikkoon ja laitan toisen niistä Rovaniemelle, toisen Espooseen mun ystävän vanhempien luo ja päätän, että mie asun tässä nyt seuraavan vuoden puolitoista vähän niin kuin ihmisten nurkissa, jotta mie pystyn keskittymään musiikin tekemiseen.

Muitakin vaihtoehtoja

Antti Tuiskun ura lähti uuteen nousuun vuonna 2015, kun hän julkaisi Peto on irti -kappaleen ja aivan uudenlaisen, rohkeamman Antin esitelleen En kommentoi -albuminsa.

Ennen Vain elämää -kuvauksia Antti kuitenkin piti taukoa musiikista ja otti aikaa itselleen. Keikkatauon aikana hän opiskeli itselleen liikuntaneuvojan ammatin.

Sen jälkeen hänellä on ollut rento ja hyvä olo tulevasta.

– Tiedän, että jos artistin jutusta ei tulisi mitään, minulla on elämässä myös muita vaihtoehtoja, hän kertoi Me Naisille elokuun lopulla.

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.00. Me Naiset ja ohjelmaa esittävä kanava kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla