Gloria
Lady Kitty Spencer prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä toukokuussa 2018.
Lady Kitty Spencer prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä toukokuussa 2018.

Lady Kitty Spencer on prinsessa Dianan veljentytär ja muotipiirien lemmikki.

Kitty Spencer pongahti koko maailman tietoisuuteen Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä, joihin hän ilmaantui Dolce & Gabbanan kauniissa vihreässä mekossa.

– Instagram-seuraajieni määrä loikkasi 17 000:sta puoleen miljoonaan yhdessä yössä, hän kertoi Harper’s Bazaarin haastattelussa maaliskuussa.

Vain viikko häiden jälkeen Kittystä leivottiin luksuskorufirma Bulgarin brändilähettiläs, ja hänen mallinuransa lähti nousukiitoon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ @bulgariofficial by @alexanderneumann ✨

Henkilön Kitty Spencer (@kitty.spencer) jakama julkaisu

Kitty luksuskorufirma Bulgarin mallina.

Kittyn Instagram-tilin seuraajat näkevät hänen maailmanmatkojaan, catwalk-keikkojaan, elämää kotona Etelä-Afrikassa – ja hänen hemmotellun kissansa Baby D:n, joka syö vain ihmisille tarkoitettua ruokaa. Julkisuudessa hän on avautunut myös synkemmästä puolesta elämässään, eli syömishäiriöstään sekä alkoholiongelmastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unrequited love. Feels great 👍🏽

Henkilön Kitty Spencer (@kitty.spencer) jakama julkaisu

Kitty ja Baby D.

Etelä-Afrikassa Kitty kasvoi isänsä Charles Spencerin sekä äitinsä Victoria Lockwoodin (nykyisin Aitken) kanssa. Vanhemmat erosivat vuonna 1997, eli samana vuonna kun hänen tätinsä, prinsessa Diana kuoli. Eron jälkeen Kittyn elämä jakautui äidin kanssa vietettyyn aikaan Etelä-Afrikassa ja aikaan isän luona Englannissa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mummy and I taking my brother for a walk 🖤 lots of books and a big smile - nothing's changed! #tbt

Henkilön Kitty Spencer (@kitty.spencer) jakama julkaisu

Kitty ja hänen äitinsä Victoria.

Kittyä on ulkonäöltään verrattu tätiinsä, ja hän jakaa myös Dianan rakkauden hyväntekeväisyystyöhön. Kitty on kodittomia nuoria tukevan Centerpoint-järjestön aktiivinen lähettiläs. Toissa vuonna hän auttoi keräämään liki 170 000 euroa Elton Johnin AIDS-säätiölle.

– Se, mitä mallit tekevät, on muuttunut. Emme ole enää vain kasvoja vaan pikemminkin brändien jatkumo, ja myös hyväntekeväisyys ymmärretään tärkeäksi osaksi työtämme.

Kittyn Insta-tili: @kitty.spencer

Tämä on Glorian artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla