Krista Paasi saapui Linnaan oranssissa iltapuvussa. Mikko Paasin pukua koristi Thaimaan kuninkaan myöntämä kunniamerkki. Kuvat: Jonna Öhrnberg
Krista Paasi saapui Linnaan oranssissa iltapuvussa. Mikko Paasin pukua koristi Thaimaan kuninkaan myöntämä kunniamerkki. Kuvat: Jonna Öhrnberg

– Olet sankarini, Mikko Paasi kehuu Krista-vaimoaan.

Luolasukeltaja Mikko Paasi ja hänen vaimonsa Krista Paasi edustivat Linnassa ensimmäistä kertaa. Mikko nousi julkisuuteen tänä kesänä osallistuttuaan thaimaalaisen jalkapallojoukkueen pelastusoperaatioon. Nöyrä mies ei sankarin viittaa halunnut vaan kiitteli sotaveteraaneja.

– Mulla ja meidän tiimillä oli vain tietynlaiset tiedot ja taidot, olimme paikalla ja teimme sen, minkä kuka tahansa muukin olisi tehnyt siinä tilanteessa, Mikko kertoi Me Naisille itsenäisyyspäivän vastaanotolla. 

Kristalla ja Mikolla on kolmevuotias Isla-tytär. Kun Mikko lähti auttamaan pelastusoperaatiossa, jäi Krista jännittämään kotiin Islan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Totta kai oli erittäin rankat viikot silloin kyseessä, ja varsinkin sen jälkeen, kun yksi pelastussukeltajista kuoli, Krista sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tilanteesta teki erityisen raskaan se, että Krista oli tuolloin hiljattain menettänyt rakkaan ystävänsä.

– Kuulin tästä menehtyneestä, ja sitten Mikko sanoi, että hei hei, nyt lähdetään luolaan, hän muisteli.

Perhe mielessä

Mikko kertoi, että maapallon toisella puolella pelastustehtävissä oma perhe oli mielessä. Hän kiitteli, että ajatukset vaimosta ja lapsesta pitivät pakettia kasassa ja pakottivat huolehtimaan omasta turvallisuudesta.

– Voin vain kuvitella, millaista Kristalla on ollut kotona, kun olemme olleet puoli päivää kuulumattomissa. Siksi oletkin mun sankari, Mikko sanoi. 

Mikolla oli juhlissa yllään Thaimaan kuninkaan myöntämä kunniamerkki, jonka hän sai osallistuttuaan pelastusoperaatioon. 

Sykähdyttävä teko..

Hieno pari !Mikko Paasi teki kerrassan  upean työn poikien pelastaja eikä  nosta itsään millään tavalla esiin ON  tekijät ja sitten on puhujat jotka vaativat muilta mutta itse eivät tee i mitään?Mikko Paasi  oli linnanjuhlien vieras  nro 1 veteraanien kanssa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla