Kuvat
Jonna Öhrnberg
Saara Aalto esiintyi eilen Hercules-yökerhossa, josta keikka livestriimattiin baarin verkkosivuille. Manageripuoliso Meri kulkee tiivisti mukana laulajan keikoilla.
Saara Aalto esiintyi eilen Hercules-yökerhossa, josta keikka livestriimattiin baarin verkkosivuille. Manageripuoliso Meri kulkee tiivisti mukana laulajan keikoilla.

Saara ja Meri Aalto menivät hiljattain naimisiin. Kotivihkimisessä olivat paikalla parin koirat ja kaksi ystävää.

Korona sotki laulaja Saara Aallon elämässä kaksi merkittävää asiaa: päärooli We Will Rock You -musikaalissa peruuntui ja niin peruuntuivat myös Saaran ja manageripuoliso Merin hääjuhlat. Ne oli tarkoitus järjestää kesällä, mutta on nyt siirretty tulevaisuuteen.

Kevääksi suunniteltu maistraattivihkiminen sen sijaan onnistui parin kotona.

– Oli lopulta aika ihanaa, että se tapahtui meidän kotona, vaikka vihkiminen oli hyvin erilainen kuin olin ajatellut. Paikalla oli tuomari sekä kaksi todistajaa, ystävämme Kristoffer ja Marko sekä meidän koirat, Saara kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Vihkimisestä jäi lähinnä mieleen se, kun tuomari julisti meidät aviopariksi, molemmille tuli kyyneleet silmiin, Meri sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päivää ennen vihkimistä Saara ja Meri tajusivat, että avioitumista varten olisi kiva saada ylle jotain juhlavaa.

– Lähdettiin edellisenä päivänä shoppailemaan. Pyörimme tyhjässä kauppakeskusessa, mutta tuntui tärkeältä saada tilaisuuteen jotain uutta, Saara sanoo.

Uusi nimi

Avioitumisen myötä Meri otti Saaran sukunimen.

– Se on ehkä isoin konkreettinen muutos. Suhteemme on ollut tähän asti niin tiivis, että muuten mikään ei ole muuttunut, Meri kertoo.

Pari on viettänyt kevään Suomen-kodissaan. Saaran mukaan nyt on ollut aikaa projekteille, joita he eivät ole aikaisemmin ehtineet tehdä. Kaksikko on äänittänyt muun muassa omaa podcastia. No fear – rohkeampi minä -podcastin ajatuksena on jakaa kuulijoille naisten oppeja elämästä. Myös uusia biisejä on kuulemma fiilistelty ja jotain julkaistaan tulevana kesänä.

Saara myöntää, että hänen on vaikea olla tekemättä mitään.

– Luovuus lähtee minulla rentoudesta. Se on niin osa minua.

Meri osaa välillä muistuttaa, että olisi hyvä lopettaa työnteko.

– Olet sä mun kanssa oppinut vähän relaamaan. Ja joka viikko jaksamisesta keskustellaan. Että muistapa, että elämässä on muutakin kuin työ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla