Kun juontaja Kimmo Vehviläinen haluaa rauhoittua päivän kiireistä, hän vetäytyy omakotitalonsa pannuhuoneeseen, "man caveen" eli miesluolaan mietiskelemään.

– Elämäni on niin säläistä, että sekoaisin ellen joskus voisi sammuttaa maailmaa ympäriltäni, sanoo Radio Aallon Dynastiasta tuttu Kimmo Vehviläinen, 47.

Suosikkijuontaja on ajan myötä oppinut arvostamaan hiljaisuutta ja rauhaa yhä enemmän. Hyvä paikka rentoutua on Kimmon omakotitalon tekninen tila, pannuhuone, jonne hän on sisustanut oman ”man caven” eli miesluolan. 

– Minulla on siellä mukava lepotuoli ja pieni jääkaappi. Istun tuolissani, olen vaan ja mietiskelen. En räplää edes puhelinta. Se ei ole mielen tyhjentämistä vaan täyttämistä. Viihdyn samalla tavalla ajatuksissani myös  autossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Olin kuin meduusa”

Kimmo otti rennosti myös taannoisella kolmen viikon Aasian-matkallaan. Hän matkusti ensimmäistä kertaa yksin  — ja yllättäen piti siitä paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Sieluni lepäsi vailla kiirettä, en vaatinut itseltäni mitään. Olotila oli kuin meduusalla. Yksin matkustaminen oli niin myönteinen kokemus, että saatan kokeilla toistekin.

Lue lisää Kimmo Vehviläisen terveystunnustuksia Hyvä terveys –lehden numerosta 6/2019!

Tämä on Hyvä terveys -lehden artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Hyvän terveyden juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/hyväterveys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla