Hollywood-kaunotar seikkailee nyt myös puhelimen ruudulla.

Kohujulkkis ja muusikko Kanye Westin vaimo Kim Kardashian on tehnyt uuden aluevaltauksen ja kehittänyt älypuhelinpelin. Tällä viikolla ilmestyneessä pelissä Kim Kardashian: Hollywood eletään julkkiselämää Kimin tyyliin. Pakkohan tätä on kokeilla.

Pelin hahmo on juuri Hollywoodiin muuttanut nuori nainen, joka pyrkii pärjäämään suurkaupungissa ja etenemään lopulta a-luokan julkkikseksi. Onneksi heti ensimmäisenä työpäivänä So Chic -vaateliikkeessä Kim Kardashian huomaa hänet ja järjestää hahmolle kuvaukset sekä tapaamisen managerin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pelissä edetään tekemällä tehtäviä. Niitä saattavat olla esimerkiksi kasvokuvien ottaminen, vihaisen tweettaajan kanssa selviytyminen ja mainoskampanjan aloittaminen. Samalla hahmo kerää itselleen kontakteja. Uuden ihmisen tavatessaan hahmo voi joko verkostoitua tai flirttailla. Tehtäviä suorittamalla tienataan rahaa ja tähtiä, joilla voi maksaa menoja tai vaikkapa uudet korkokengät. Vuokranmaksusta ja ulkonäöstä täytyy pitää huolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kim Kardashian: Hollywood -peli on yllättävän koukuttava. Plussaa myös siitä, että vaatteet, jolla hahmoa stailataan ovat oikeasti ihan tyylikkäitä. Jos ei muuta, niin saa tästä hyvät naurut.

Kim Kardashian, 33, on oiva opastaja siinä, kuinka tullaan Hollywood-julkkikseksi. Tv-sarjansa myötä Kardashianin seurapiiriperhe on noussut maailmanmaineeseen. Erityisen hyvin Kim on osannut kaupallistaa kuulun peppunsa. Arvostelijoidensa mielestä nainen voi olla turha julkkis, mutta ainakin hän on osannut laittaa rahoiksi.

Ilmainen peli on saatavilla iPhoneen Appstoresta.

Lue myös:

Kim Kardashianin veli jätti siskonsa häät väliin ylipainonsa takia

Kim Kardashian puolustaa takapuoltaan: "En muutu ikinä!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla