Herra Ylppö ja hänen entinen puolisonsa Petra erosivat keväällä. Nyt Herra Ylppö kertoo somessa kaipaavansa perhettään valtavasti.

Muusikko Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki, 45, avaa julkisella Facebook-tilillään tuntemuksiaan avioerostaan puolisostaan Petrasta.

– Täysin musertavaa tää yksinäisyys ja pohjaton kaipuu takaisin kotiin, joka yhtäkkiä vaan vietiin pois, Herra Ylppö kirjoitti aiemmin tällä viikolla julkaisemassaan päivityksessä.

Päivityksen kommenteissa hän jatkaa tunteidensa purkamista. Hän kertoo, että perhe on ollut hänen elämänsä ylivoimaisesti tärkein asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ja kun tietää, ettei ole mitään pahaa kenellekään tehnyt. Silti se vaan otetaan pois. Ei pysty ymmärtämään. Joka päivä tekee mieli luovuttaa. Tosin joka päivä ei pääse edes sängystä ylös, hän kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Asun yksin ja kaipaan perhettäni joka sekunti.”

– Ei tahdo kestää. Olen vain itkenyt koko päivän. Asun yksin ja kaipaan perhettäni joka sekunti.

Eilen muusikko jakoi Facebookissaan myös Helsingin Sanomien artikkelin, joka käsittelee sitä, että avioero osuu miehiin usein voimakkaammin kuin naisiin. Artikkelin hän oli jakanut saatesanoilla: ”Yllekirjoittanut allekirjoittaa.”

Eilen hän kiitteli seuraajiaan saamastaan tsemppauksesta. Hänen alkuperäisen päivityksensä alle on tullut runsaasti ymmärtäväisiä kommentteja.

”Tilanteeseen ei liity dramatiikkaa”

Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden mukaan Herra Ylpön entinen puoliso Petra haki avioeroa yksin vappuaattona 30. huhtikuuta.

Pari meni naimisiin viisi vuotta sitten. Yhdessä he olivat noin 10 vuotta. Heillä on vuonna 2011 ja 2013 syntyneet lapset. Keväällä Ylppö kommentoi Iltalehdelle, ettei suhteen päättymiseen liity draamaa.

”Olin kuin Peter Pan: en olisi halunnut kasvaa aikuiseksi tai ottaa vastuuta.”

Ylppö on puhunut julkisuudessa avoimesti ongelmistaan parisuhteessa. Vuonna 2016 hän muisteli Me Naisten haastattelussa aikaa, jolloin hänestä tuli isä.

– En ole koskaan ollut parisuhteessa väkivaltainen, mutta suurin piirtein kaikkea muuta pahaa olen tehnyt. Olen ollut täydellisen välinpitämätön ja poissaoleva kumppani. Todellisuudentajuni oli hämärtynyt, ja minusta tuntui, että läheiseni pyrkivät vain rajoittamaan elämääni. Olin kuin Peter Pan: en olisi halunnut kasvaa aikuiseksi tai ottaa vastuuta.

Lue Ylpön vuoden 2016 kokonaisuudessaan tästä:

 

Vierailija

Pakko peesata ekaa kommentoijaa. Jos olet mulkvisti, niin ei sitä toinen ikuisesti jaksa. Olet hyvä artisti, ihmisenä kasvun ja nöyrtymisen paikka.

Vierailija

Ei niitä kutsuta Peter Paniksi, vaan miesvauvaksi. Onneksi vaimosi lähti. Täysin hullua ajaa itsensä uuvuksiin ihmisen kanssa joka ei ole valmis panostamaan yhtä paljon.

Jos jokainen nainen dumppaisi kelvottoman miehensä, kenties meillä vielä joskus olisi kasa kelvollisia miehiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla