Katri Helena saapui Emma Gaalaan puoliso-manageri Tommi Liimataisen ja tämän Ville-veljen kanssa. 
Katri Helena saapui Emma Gaalaan puoliso-manageri Tommi Liimataisen ja tämän Ville-veljen kanssa. 

Iskelmälaulaja Katri Helenan äiti menehtyi tammikuussa. Katri muistelee äitiään lämmöllä ja kertoo tämän olleen edistyksellinen nainen. 

Katri Helena menetti tammikuun alussa äitinsä. Iskelmälegenda kertoi asiasta Me Naisille, kun hän saapui Emma Gaalaan.

– Äiti lähti taivaan valoon. Hän oli 102-vuotias ja toivoi, että pääsi pois. En ollut paikalla ihan sillä hetkellä, kun henki lähti, mutta tulin paikalle muutaman tunnin kuluttua. Hän menehtyi palvelutalossa, eikä ollut edes sairaalassa, Katri kertoo.

Katri oli vanhempiensa ainoa lapsi ja äiti asui tytärtään lähellä palvelutalossa. Laulaja kävi äitinsä luona lähes joka päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Olen nyt totutellut siihen, ettei tarvitse katsoa kelloon. Minulle tuo lohtua, että äidillä on henkimaailmassa hyvä olla.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katri muistelee äitiään lämmöllä, vaikka kaksikko osasi ottaa myös yhteen. 

– Kuljettiin yhdessä niin kauan ja liityttiin aika hyvin yhteen. Äiti sanoi minulle jo pikkutyttönä, että aikomus paha ei kummankaan, ystävät ovat ainiaan. Hänellä oli paljon karjalaisia sutkautuksia. Joskus jos oli vaikea paikka, äiti rupesi paistamaan pullaa. 

Laulaja muistelee äitiään myös edistyksellisenä naisena.

– Äiti sanoi aina, että naista ei saa alistaa ja naisen pitää olla itsenäinen ja päättää omista asioista, Iskelmälegenda muisteli Emma Gaalassa, jossa hän jakoi myös palkinnon.

Vierailija

Näitä ”henkimaailmoja” on kahta sorttia, ja vain toisessa on hyvä olla. Jeesus Kristus on ainoa tie sinne parempaan. Ja tien löytää kun etsii rukoillen, tosissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla