Kari Aihisen elämässä on alkamassa monella tapaa uudenlainen syksy.

Lukuisista kokkiohjelmista tuttu Kari ”Kape” Aihinen jätti yhdessä Henriikka-vaimonsa kanssa avioerohakemuksen kesäkuun lopussa. Pari ehti olla yhdessä 19 vuotta.

– Olemme sopineet Henriikan kanssa, että emme kommentoi eroa julkisuudessa. Olemme keskustelleet asiat perhepiirissä ja pääasia on, että pojilla on kaikki hyvin, Kape totesi tänään Atlantin yli -sarjan tiedotustilaisuudessa.

Kapen elämässä on alkamassa monella tapaa uudenlainen syksy, sillä vuoden alussa hän irtisanoutui pitkäaikaisesta työpaikastaan Savoy-ravintolassa. Helmikuussa hän osti Roster Turku -ravintolan. Kape on viettänyt viikosta kolme päivää Turussa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Kaikki on nyt uutta ja ihmeellistä. En ole muuttamassa Turkuun. Kundit ovat Helsingissä ja minulla on myös asunto täällä. Yrittäjänä olen uudessa tilanteessa, sillä en saa enää kuukausipalkkaa mistään. Ravintolalla ei ole myöskään rahoittajaa, vaan olemme laittaneet siihen kiinni omat rahat ja aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kape on aina ollut tiiviisti mukana hänen 7- ja 10-vuotiaiden poikien jääkiekkoharrastuksessa.

– Onneksi pojat harrastavat joukkuelajia. Tukiverkko sen osalta on tiivis. Aina pojat on jotenkin hallille ja takaisin saatu, vaikka omassa kalenterissa olisi täyttä.

Keittiössä Atlantin yli

Kokin tv-työt sen sijaan jatkuvat syksylläkin normaalisti. Kaappaus keittiössä -ohjelmasta alkaa jo kuudes tuotantokausi.

Lisäksi Kape vietti viime vuoden lopulla 18 päivää purjehtimalla Kanarialta Karabialle. Ammattilaisista ja julkkiksista kootun miehistön matkaa voi seurata TV5-kanavalla ensi viikosta alkaen.

– Minulla oli matkalla oma spesiaali rooli. En kuulunut vahvuuteen, vaan hoidin ruokahuoltoa. Sain olla aika lailla kokkina omassa rauhassa, mutta uuteen tilanteeseen sopeutuminen myös stressasi. Vasta viimeiset kolme päivää osasin ottaa rennommin ja nauttia täysillä matkasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla