Kuvat
Sanoma-arkisto / Viena Kytöjoki
Kansanedustaja Emma Kari saa tänä vuonna kolmannen lapsensa.
Kansanedustaja Emma Kari saa tänä vuonna kolmannen lapsensa.

Vauvauutisen ohella Emma Kari muistuttaa, että naisten on voitava toteuttaa unelmiaan sekä työpaikoilla että kotona. 

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari, 36, paljasti tänään sosiaalisessa mediassa iloisen perheuutisen.

– Jos kaikki menee hyvin, perheeseemme syntyy tänä vuonna uusi pieni ihminen. Hän on pitkään toivottu ja jo nyt hyvin rakastettu, Kari kirjoitti Facebookissa julkaisemansa kuvan yhteydessä. Lapsi on hänelle kolmas. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Kari (@emmakkari) on

Samassa tekstissä Emma Kari kertoo, että kymmenen vuotta sitten saamastaan neuvosta. Kun hänestä tuli ensimmäistä kertaa kaupunginvaltuutettu, eräs mies neuvoi aloittelevaa poliitikkoa pidättäytymään lastenteosta, sillä se tekisi hallaa alkavalle uralle. Kari oli tuolloin parhaillaan ensimmäisen raskautensa alussa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– On varmaan aika selvää, ettei yhdellekään miehelle ole vaalivoiton iltana annettu samaa neuvoa, Kari toteaa kirjoituksessaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän korostaa, että yhteiskunnan olisi taattava naisille mahdollisuus työn ja perheen toimivaan yhdistämiseen ja samalla annettava miehille mahdollisuus yhtä lailla elää perhe-elämää. 

– Voin olla kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja kolmen pienen lapsen äitinä. Ja vielä niin, että elämä on onnellista.

Alla olevassa kyselyssä voit kertoa omista kokemuksistasi – autat meitä samalla jutun teossa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla