Kaisa Liski sanoo, että rintojen pienennysleikkaus helpottaa huomattavasti hänen arkeaan ja liikuntaharrastuksia. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kaisa Liski sanoo, että rintojen pienennysleikkaus helpottaa huomattavasti hänen arkeaan ja liikuntaharrastuksia. Kuva: Jonna Öhrnberg

Yrittäjä kärsi vuosia suurten rintojensa aiheuttamista kivuista ja säryistä.

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski, 51, paljastaa kärsineensä koko aikuisikänsä suurten rintojensa aiheuttamista terveyshaasteista.

– Olen jo vuosia nukkunut selälläni.  En koskaan löytänyt sopivia liivejä, ja tanssiharrastukseni kipeytti rinnat niin, että olin kolme viikkoa kuukaudesta kipeänä, hän kertoo Me Naisille.

Pitkän harkinnan jälkeen hän päätyi rintojen pienennysleikkaukseen, joka tehtiin pari viikkoa sitten helsinkiläisellä klinikalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Rinnoistani otettiin kilo pois. Nyt käytän tukiliivejä, enkä voi urheilla hetkeen. Täydellinen toipuminen vie pari kuukautta, hän kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aiemmin Kaisan kuppikoko oli E, nyt koko on vaihtunut C:ksi. Hän antoi leikanneelle kirurgille vapaat kädet.

– Hän kysyi, saako ottaa niin paljon kuin mahdollista, että vielä näytän hyvältä. Sanoin, että anna mennä, luotan ammattitaitoosi. Ja olen ollut lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Tämä helpottaa arkeani ja liikuntaharrastuksia valtavasti. Lisäksi löydän vaatekaupoista päälle pantavaa paljon helpommin.

Kaisa sanoo, ettei ole juuri keskustellut aviomiehensä Kimmon kanssa asiasta, koska asia ei miehelle kuulu.

– Tämä on minun kroppani. Eli ei, hän ei ole kommentoinut operaatiota. Ei varmaan uskalla, nainen naurahtaa.

Oikeustaistelu jatkuu

Kaisa joutui joulukuussa myrskyn silmään, kun hänet tuomittiin käräjäoikeuden päätöksellä 700 000 euron korvauksiin entiselle työnantajalleen Uudenmaan Viva Oy:lle, jossa hän työskenteli joulukuusta 2011 maaliskuuhun 2016 saakka. Hän ei aio luovuttaa oikeustaistelussa, vaikka hävisi sen ensimmäisen vaiheen.

Nainen myöntää, että oikeusprosessit ja henkilöstön johtaminen omassa firmassa ovat vieneet voimia. Korvaustuomio menee hovioikeuden käsittelyyn puolentoista vuoden kuluttua. Siihen saakka Kaisa on julistanut itselleen työrauhan.

– Asiassa on menty harppaus eteenpäin, kun palkkasin uudet asianajajat. Olen tyyni ja luottavainen. Minun on tarkoitus voittaa tämä sota, hän sanoi Nestlén järjestämässä täysjyväiltapäivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla