Kuvat
Jouni Harala
Juttaa harvoin tituleerataan miljonääriksi. ”Ehkä se liittyy arkiseen tyyliini. Minulla ei ole tapana pröystäillä tuloillani.”
Juttaa harvoin tituleerataan miljonääriksi. ”Ehkä se liittyy arkiseen tyyliini. Minulla ei ole tapana pröystäillä tuloillani.”

Jutta Larmilla olisi varaa heittäytyä oloneuvokseksi vaikka saman tien.

Vielä muutama vuosi sitten Jutta Larm saattoi hetken päähänpistosta ostaa Vuittonin kassin palkinnoksi itselleen tai kymppitonnin Birkin-laukun muka investointina.

– Hedonistinen nautinto kestää kuitenkin vain hetken. Ostokrapulan tunteesta pääseminen kesti paljon pidempään, hyvinvointiyrittäjä kertoo Me Naisten Viikko kukkarossa -haastattelussa (2/2020).

– Minulla oli tavaraan aiemmin isompi nälkä. Se on muuttunut paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jutta ostaa edelleen kalliita luksustuotteita, nyt vain harkitummin ja harvakseltaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yli 10 000 euron Birkin-laukku, Rolex, BMW-auto ja hulppea järvenrantatalo ovat etappeja yrittäjän pitkällä uralla ja itselle myönnettyjä palkintoja saavutetuista tavoitteista.

– Tieni on ollut sen verran kivinen ja muhkurainen, että osaan arvostaa onnistumisia ja uskallan nauttia niistä. Minulle on tärkeää voida tuntea, että varallisuus on oman työni tulosta.

Luksustuotteiden lisäksi Jutta on kasvattanut omaisuuttaan myös oikeasti tuottavilla sijoituskohteilla. Sijoitettu omaisuus itse asiassa tuottaa jo sen verran, että periaatteessa Jutalla olisi varaa jäädä oloneuvokseksi ja silti säilyttää nykyinen elintaso. 46-vuotiaalta yrittäjältä se on hyvin.

– Olen alkanut miettiä, mikä minua motivoi. En tavoittele korkeampaa elintasoa. Minulla on jo kaikki haluamani, mitä rahalla voi saada. Seuraavat toiveeni liittyvät tekemättömyyteen, tasapainoon ja mielenrauhaan.

Mihin Jutta käytti viikossa 2133,39 euroa? Miksi miljonäärikin saa maksumuistutuksia? Miten vauraassa perheessä opetetaan rahankäyttöä lapselle? Lue Jutta Larmin koko haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 2/2020. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Vierailija

Onko Jutasta julkaistu ainoatakaan aitoa valokuvaa ilman meikkiä ja photoshoppausta? Jotenkin teennäinen kuva tulee kyseisestä henkilöstä.

Vierailija

lappeenranta kirjoitti:
Jussilan ternimaito ja verkostohuijaukset kannatti?

Sieltähän se varallisuuden pohja aikoinaan taisi lähteä lakimiesten avustuksella?

Sisältö jatkuu mainoksen alla