Juha ja Jutta kotonaan Pirkkalassa kesällä 2018. Kuva: Sanoma-arkisto / Anna Huovinen
Juha ja Jutta kotonaan Pirkkalassa kesällä 2018. Kuva: Sanoma-arkisto / Anna Huovinen

Elokuussa 2018 avioitunut pariskunta otti yhteiseksi nimekseen Juhan äidin sukunimen.

Kesällä avioituneet Jutta Gustafsberg, 45, ja Juha Rouvinen, 39, ovat ottaneet sukunimekseen Larm. Nimenvaihdos paljastui eilen niin Jutan kuin Juhan sosiaalisen median tileillä.

Jutta on vaihtanut Facebook-tilinsä nimeksi Jutta Larm ent. Gustafsberg, mutta Instagram-tilillä hän käyttää edelleen nimeä jutta_gustafsberg, koska mitä ilmeisimmin ei ole vielä onnistunut vaihtamaan Instagram-tilinsä nimeä.

– Me ollaan nyt Larmit. PS. Nimi vaihtuu tänne heti, kun vaan joku kertoo, miten. Facebookissa onnistui hyvin, mutta täällä kun on tuo sininen täppä nimen perässä, niin ei se niin vaan vaihdukaan, Jutta kertoo eilen julkaisemansa kuvan alla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kesällä avioitunut parsikunta kertoo Ilta-Sanomille halunneensa yhteisen nimen jo pitkään. Aluksi pari pohti, muuttaako Jutta sukunimensä avioliiton jälkeen Rouviseksi. Lopulta pari päätyi kuitenkin Larm-nimeen, joka on Juhan äidin sukunimi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Sitten ajattelimme, että Larm on niin kaunis ja harvinainen nimi, että se olisi ihana. Juha kysyi äidiltään, mitä hän ajattelisi, jos ottaisimme hänen nimensä. Hän oli siitä hyvin iloinen, Jutta kertoo IS:lle.

Harvinainen nimi on Jutan neljäs sukunimi

Jutta on ollut ennen liittoaan Juhan kanssa kaksi kertaa naimisissa. Hän avioitui vuonna 2002 Petteri Jussilan kanssa. Jussila menehtyi vuonna 2004 tapaturmassa. Vuosina 2007–2011 hän oli naimisissa Harri Gustafsbergin kanssa.

Kummassakin aiemmassa liitossa Jutta otti puolisonsa sukunimen. Jutan tyttönimi on Virtanen, joten Larm on hänen neljäs sukunimensä.

Larm on harvinainen sukunimi. Väestörekisterin nimipalvelun mukaan Larmeja on Suomessa tällä hetkellä 79 henkilöä. Heistä miehiä on 40 ja naisia 39 henkilöä.

Kesähäät Italiassa

Jutta ja Juha avioituivat viime elokuussa Italian Veronan liepeillä. Viikko sitten Jutta julkaisi Instagram-tilillään ihanan kuvan, jossa näkyy hänen ja Juhan vihkisormukset.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vuosi 2018 💕 Paras vuosi ever 💎 #naimisissa #kiitollinen 📷 @mattihalonen

A post shared by Jutta Gustafsberg (@jutta_gustafsberg) on

– Vuosi 2018, paras vuosi ever, hän kertoi kuvan alla.

Myös Juha julkaisi uuden vuoden kunniaksi rakkaudellisen kuvan Instagramissaan.

– 2018 jää ikuisesti mieleen rakkauden vuotena. Siitä pidän huolta myös tulevana vuonna, sillä mitään arvokkaampaa elämässä ei ole, hän kirjoitti kuvan alla.

Katso hurmaavia kuvia Jutan ja Juhan häistä tästä:

Seksuaaliterapeutiksi kouluttautunut Jutta kertoi heinäkuussa Me Naisille halunneensa järjestää häät ulkomailla, jotta arki ei painaisi yhtäkään juhlavierasta. 

– Halusimme järjestää juhlan ulkomailla, jotta läheiset voisivat täysillä keskittyä yhdessäoloon eivätkä arkikuviot painaisi ketään. Meillä ei ole kaasoa eikä bestmania, ettei kukaan joutuisi häissämme töihin, Jutta kertoi.

Samassa jutussa Jutta kertoi myös tantraseksiretriitistä, jolle pari osallistui aiemmin. Lue koko juttu tästä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla