Jere Karalahti vuonna 2002. Kuva: Reuters
Jere Karalahti vuonna 2002. Kuva: Reuters

Jere Karalahti avautui tänään blogissaan monimutkaisista suhdekuvioistaan. Pitkässä kirjoituksessa hän kertoo erostaan ja aviottomasta lapsestaan Valko-Venäjällä.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti, 39, avautuu aivan odottamatta monimutkaisista suhdekuvioistaan kotisivuillaan. Ugh, olen puhunut! -blogikirjoituksessaan Jere selittää eroaan ex-vaimoonsa Susanna Karalahteen ja kertoo lapsestaan Valko-Venäjällä.

"Mä tapasin toisel kaudel yhel rokkikeikal tän muijan ja alettii hengailee paljon. Se autto mua käytännön asiois ja jotenki vaa päädyttiin seurustelee sen kans. Ku mun soppari loppu Valko-Venäjällä, tuli realiteetit esiin… Se tuli raskaaks ennen mun lähtöö", Jere kirjoittaa lapsestaan Valko-Venäjällä.

Susanna ja Jere olivat yhdessä 20 vuotta, mutta jättivät eropaperit helmikuussa 2014. Samoihin aikoihin 7 päivää -lehti kirjoitti Jeren uudesta rakkaasta, fitnessmalli Nanna Koivistosta. Toukokuussa Minskin MM-kisojen aikoihin Seiska kertoi, että Jere Karalahdella on lapsi Oksana-nimisen naisen kanssa Valko-Venäjällä. Jerellä on myös ex-vaimonsa Susannan kanssa Ronja-tytär.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Totta helvetissä tää kaikki oli viimeinen niitti Susannalle. Mulla oli ollut suhde Valko-Venäjällä paikallisen muijan kanssa, joka nyt sit sai skidin mulle. Eihän kenenkään tarvii tollasta sietää, mut eihän asiat oo niin yksiselitteisiä. Asioit tapahtuu ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mut elämä jatkuu"

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jere kertoo, ettei aio olla mukana lapsensa elämässä Valko-Venäjällä, mutta kantaa isyydestä taloudellisen vastuun.

"Ex-vaimolle kaikista isoin kiitos menneestä. Mä en oo ollu aina läsnä. Oon pelannu vaa lätkää ja juhlinu. Se on melkein yksin joutunu kasvattaa meidän lapsen", kiekkosankari kiittää ex-vaimoaan.

Jere kertoo blogikirjoituksensa lopuksi uudesta rakkaudestaan.

"Kaiken tän muutoksen keskel mä löysin Nannan. Tää mimmi tuo ihmisille pelkkää positiivisuutta ja energiaa. Se auttaa ihmisii elää terveellisesti ja on ite kaikin puolin mahtava ihminen. Voin väittää, että se on yks maailman rehellisimmistä, avoimimmista ja suorista ihmisistä. Mä haluun ite samanlaiseks."

Lue koko kirjoitus Jere Karalahden sivuilla jerekaralahti.com.

Jere Karalahti uuden tyttöystävänsä Nanna Koiviston kanssa. Kuva: @jerekaralahti/Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla