Jasper Pääkkönen ja Sanna Wikström nähtiin Linnassa vuonna 2005. Kuva: Sanoma-arkisto / Pentti Nissinen
Jasper Pääkkönen ja Sanna Wikström nähtiin Linnassa vuonna 2005. Kuva: Sanoma-arkisto / Pentti Nissinen

Hidasta elämää -sivuston nokkanainen Sanna Wikström muisteli sympaattisesti osallistumistaan Linnan juhliin Jasper Pääkkösen käsipuolessa vuonna 2005.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen on lehtitietojen mukaan saapumassa itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle toista kertaa. 

Edellisen kerran hänet nähtiin Presidentinlinnassa vuonna 2005. Pääkkösen seuralaisena silloin oli avopuoliso Sanna Wikström, joka julkaisi Instagramissa lämminhenkisen muiston 13 vuoden takaa. Sanna tunnetaan nykyään Hidasta elämää -sivuston perustajana.

– Vuorokautta ennen juhlapäivää makasin salmonellassa vessan lattialla. Juhlapäivää edelsi Intian-reissu silloisen anoppini, nykyisen rakkaan ystäväni, kanssa, Wikström muistelee julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#2005 Vuorokautta ennen juhlia makasin salmonellassa vessan lattialla. Juhlapäivää edelsi Intian-reissu silloisen anoppini, nykyisen rakkaan ystäväni, kanssa. Kun sanoin lääkärille, etten ole syönyt moneen päivään, hän tuumasi, ettei taida olla moni muukaan, että mahtuu pukuunsa. Anoppi lähetteli kuvia kaupungilta kengistä, jotka voisivat sopia opiskelijabudjetilla Intiassa teetettyyn mekkooni. Siitä piti tulla kultainen, mutta ei tullutkaan, kävi kuten hiirelle räätälinä. Onneksi ei tullut, koska sinä vuonna kultaisia pukuja oli paljon. Anoppini ompeli mekon kiinni rintsikoihini, että se pysyisi päällä. Halusin koruksi selkäkorun, joka valuisi selkärankaa pitkin pitkälle avoimeen selkään. Useamman ihanan ihmisen avustuksella sellainen löytyi Tillanderilta. Koru oli niin arvokas, että laskeskelin opiskelijabudjettiani: riittäisivätkö rahani... vakuutukseen. Tukan laittoi jumppa-asiakkaani, joka tiesi, että haluan olla mieluummin metsänhenki kuin prinsessa. Hän tosin kielsi minua palaamasta kampaamosta kotiin fillarilla räntäsateessa. Maskeeraajan antaman huulipunan sujautin poikaystäväni taskuun - laukun hankkiminen olisi ollut ihan liikaa. Seuraavana aamuna istuin silmät ristissä yliopistolla luennolla lippis syvällä päässä. Tämän ainoan julkisen kuvan meistä seitsemän vuoden aikana otti Sami Kero. Sama kuva taitaa löytyä äitini perhealbumista. #itsenäisyyspäivä #linnanjuhlat

Henkilön Sanna Wikström (@sannamwikstrom) jakama julkaisu

Hänen juhla-asunsa oli teetetty opiskelijabudjetilla Intiassa. Rajun taudin ja monen päivän syömättömyyden seurauksena mekko oli jäänyt väljäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Anoppi ompeli mekon kiinni rintsikoihini, että se pysyisi päällä.

Sanna Wikströmin mukaan Linnan juhlissa otetut yhteiskuvat hänestä ja Jasper Pääkkösestä ovat ainoat julkiset kuvat silloisesta pariskunnasta.

Parin suhde kesti monta vuotta, mutta päättyi lopulta eroon. Yksityiselämästään vaitonainen Pääkkönen seurustelee nykyään espanjalais-filippiiniläisen mallin Alexandra Escat’n kanssa, ja heidän odotetaan saapuvan yhdessä myös Linnaan.

Jasper Pääkkönen on saanut viime aikoina runsaasti kansainvälistä julkisuutta roolistaan Spike Leen BlacKkKlansman-elokuvassa, joka on ehdolla parhaan elokuvan Golden Globe -palkinnon saajaksi.

Viilari

Niin, monenlaisesta asiasta se koulutuksenpuute saattaa näkyä. Itseäni sieppaa se, kun ei osata jättää tekstissä välilyöntiä pilkun jälkeen. Tulee mielikuva, että ainakin äidinkielentunnit on tehty ihan muuta kuin opiskeltu, ja lukeminen on jäänyt muutenkin vähälle.

Sivistys ja koulutus

On se vaan kumma,kun ei osata näitä peruskuvioita lainkaan. Ei ollut tässäkään kysymyksessä anoppi,vaan poikaystävän äiti. Anoppi,appi,puoliso,vaimo - nämä kaikki sanat vaativat avioliiton ollakseen käytössäsi. Mikä siinä on,kun tätä ei opita?

Sisältö jatkuu mainoksen alla