Alexandra Escat edustaa Linnan juhlissa Mert Otsamon suunnittelemassa puvussa.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen saapui Linnan juhliin tyttöystävänsä, malli Alexandra Escatin kanssa.

Alexandra edustaa juhlassa Mert Otsamon suunnittelemassa kultaisilla paljeteilla ja tyllillä koristellussa vartalonmyötäisessä asussa.

Kyseessä on toinen kerta kun Jasper juhlii itsenäisyyttä Presidentinlinnassa. Ensimmäistä kertaa hänet nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla vuonna 2005. Tuolloin hänen seuralaisenaan oli silloinen avopuoliso Sanna Wikström.

Jasper Pääkkönen ja Sanna Wikström nähtiin Linnassa vuonna 2005. Kuva: Sanoma-arkisto / Pentti Nissinen
Jasper Pääkkönen ja Sanna Wikström nähtiin Linnassa vuonna 2005. Kuva: Sanoma-arkisto / Pentti Nissinen

Sanna Wikström julkaisi hetki sitten Instagramissa lämminhenkisen muiston 13 vuoden takaa. Lue lisää siitä tästä:

Jasperilla on riittänyt tänään syytä juhlaan. Linnan juhlahumun lisäksi tänään selvisi, että hänen tähdittämänsä BlacKkKlansman-elokuva nappasi kaksi Golden Globe -ehdokkuutta.

Fru 66

Jasper Pääkkönen yhteiskuvassa puolisonsa Alexandra Escatin kanssa! Edellisen kerran Linnassa 13 vuotta sitten – vertaa kuvia

Ihana pari, kyllä. Mutta nyt unohtui etiketti, eli siitä iso miinus. Oikean tähden ei tarvitse korostaa itseään tuollatavoin, tyylikäs frakki olisi ollut vieläkin upeampi. (vertaa Kim ja Minttu, todellisia maailman tähtiä, silti kunnioittivat pukukoodia). Ei hyvän näyttelijän tarvitse olla "rokkari".. Tai joku vihreiden taxilla ajeleva kansanedustaja.
Lue kommentti