Jared Leto saapuu Helsinkiin maaliskuun alussa. Kuva Shutterstock
Jared Leto saapuu Helsinkiin maaliskuun alussa. Kuva Shutterstock

Tietääköhän tiedenörtti Jared Leto jo Heurekan Mars-näyttelystä?

Näyttelijä ja 30 Seconds to Marsin keulakuva Jared Leto, 42, tulee Helsinkiin maaliskuussa. Jared on lupautunut jakamaan Emma-gaalassa Vuoden yhtye palkinnon 7. maaliskuuta. Sen lisäksi hän keikkailee bändinsä kanssa Harwall-areenalla 8. maaliskuuta.

Siltä varalta, että missaat sekä Emma-gaalan että keikan, turkoosinsiniset silmät voi yrittää bongata näistä paikoista:

1. Ravintola Juuri

Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitsevan Juuren maut ovat hurmanneet Jaredin monta kertaa. Rokkari-näyttelijä on käynyt ravintolassa joka kerta Suomessa olleessaan ja ylistänyt ravintolan aitoja makuja myös monissa haastatteluissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Heureka

Harva tietää, että tiedenörtti Jaredilla on salainen harrastus: hän myy robottileluja salanimellä. Tiedekeskus Heureka on seurapiirikekkereitä välttelevälle Jaredille täydellinen kohde. Heurekan Mars-näyttelyssä Jared voisi kokeilla painottomuuden vaikutusta, suojautua säteilyltä ja testata Mars-kävelyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Esplanadin puisto

Juhlimisen sijaan Jared on jo vuosia keskittynyt pitämään hyvää huolta kunnostaan. Viime kesänä mies bongattiin yöllä lenkkeilemässä Helsingin keskustassa. Jared juoksi trikoissa todistettavasti ainakin Esplanadin puiston läpi.

Emma-gaala järjestetään Barona-areenalla 7.3.2014. 30 Seconds to Mars esiintyy Hartwall-areenalla 8.3.2014.

Lue myös:

Jared Leto laihdutti Oscar-ehdokkuuden arvoisesti

Sisältö jatkuu mainoksen alla