Gloria

Kosmetiikkaguru Isabella Löwengrip on luonut menestyksensä somen avulla.

Ruotsin Kylie Jenner.

Niin voisi kutsua sarjayrittäjää, bloggaajaa ja miljonääriä Isabella Löwengripiä, 28, jonka kosmetiikkabrändi Löwengrip on yksi Skandinavian nopeimmin kasvavista kauneusalan yrityksistä. Kylie Jennerin tavoin Isabella käyttää persoonansa ja sosiaalista mediaa yrityksensä kasvattamiseen: hänen blogillaan ja muilla kanavillaan on 1,5 miljoonaa seuraajaa.

Talouslehti Veckans Affärer valitsi Isabellan Ruotsin talouselämän viime vuoden vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Olin ensimmäinen tunnustuksen saanut 90-luvulla syntynyt, joka rakentaa yritystään sosiaalisen median kautta. Kysyn seuraajiltani vaikkapa, mitä tuoksuja he haluaisivat ostaa ja millä hinnalla, tai mistä minun pitäisi kirjoittaa kirja, Isabella sanoo aurinkoisessa Helsingissä. Löwengrip-ihonhoitotuotteet ovat tänä keväänä tulleet myyntiin myös Suomessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait for fun nights in Cannes ✨

Henkilön Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) jakama julkaisu

Isabella matkustelee jatkuvasti. Tässä hän poseeraa Cannesissa.

Isabella perusti 14-vuotiaana ensimmäisten joukossa muoti- ja lifestylebloginsa Blondinbellan. 16-vuotiaana hän perusti jo ensimmäisen yrityksensä, hankki assistentin ja jätti koulun kesken keskittyäkseen yrittäjyyteen. Löwengrip-brändi sai alkunsa 2012.

Löwengrip lanseerattiin viime vuonna Yhdysvalloissa ja tänä keväänä Australiassa ja Kiinassa. Isabella matkustaa 150 päivää vuodessa, ja haastatteluviikolla hän on käynyt Helsingin lisäksi San Franciscossa ja Oslossa. Koska hän on myös halunnut hakea neljä- ja viisivuotiaat lapsensa päiväkodista, hän on lentänyt matkat yksityiskoneella.

Isabella on eronnut miehestään, jonka kanssa meni 23-vuotiaana naimisiin. Lapset asuvat puolet kuusta isällään, ja puolet Isabellan lähes 30 miljoonaa kruunua maksaneessa kodissa Lidingön saarella Tukholman ulkopuolella.

– Tavoitteeni on, että minusta tulee maailman vaikutusvaltaisin bisnesnainen, Isabella sanoo silmiään räpäyttämättä. Sitten hän myöntää nauraen, ettei se ole mikään tyypillisin uratavoite – varsinkaan, kun hän ei saanut esimerkkiä bisnesmaailmaan kotoa.

Isabellan vanhemmat saivat hänet parikymppisinä, eivätkä olleet kotona juuri läsnä. 14-vuotiaana hän muutti pois kotoa ja alkoi työskennellä kahvilassa koulunkäynnin ja bloggaamisen ohella.

– Olen luonut kaiken tyhjästä.

Isabellasta on kertonut seuraajilleen avoimesti pieleen menneistä bisneksistään tai vaikkapa erostaan. Hän on suora myös suhteestaan vanhempiinsa.

– Minulla ei ole enää mitään kontaktia heihin.

Tämä on Glorian artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Glorian juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/gloria.

Artikkeli on ensimmäiseksi ilmestynyt toukokuun 2019 Gloriassa.

497

Käsittääkseni Isabellalla on jokin häiriönkaltainen ominaisuus, joka estää tunnistamasta ihmisten tunnetiloja. Tämä johtaa hämmästyttävää kyllä menestykseen.

Vierailija

Adhd ainakin hänellä on. Seuraan häntä somessa mielenkiinnolla, mutta myös huolissani. Huomaako hän 40 vuoden kuluttua, että vähempikin olisi riittänyt, tai että onnellisuus ei ollutkaan piilossa rahassa, menestyksessä, omaisuudessa ja vaikutusvallassa? Tavallaan myös hieman surullista, koska hän on selvästi äärimmäisen yksinäinen ja hukuttaa sen työhönsä. Huikea saavutus jokatapauksessa tuossa iässä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla