Miley Cyrus. Kuva: Reuters
Miley Cyrus. Kuva: Reuters

Floyd on poissa, Moonie osoittautui laastarikoiraksi. Uuden rakkaan nimi on Emu Coyne.

Olettehan perillä Miley Cyruksen koira-asioista? Pian olette, tässä päivitys.

1. Ennen: Floyd

Mileyn rakas Floyd-lemmikkikoira koki huhtikuussa karun kohtalon kojootin hyökättyä sen kimppuun. Sydänjuuriaan myöten järkyttynyt Cyrus omisti Bangerz-kiertueellaan kyyneleisiä välispiikkejä koiravainaalle ja paukutti sosiaaliseen mediaan viestejä, joista ei jäänyt epäselväksi, kuinka rakas Alaskan klee kai -rotuinen Floyd tähdelle oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuvassa Mileyn rakas Floyd-koira. Kuva: Instagram

2. Laastari: Moonie

Floydin kuoleman jälkeen kävi kuten surussa joskus käy: Cyrus toimi ennen kuin ajatteli. Hän yritti lieventää sydänsurujaan hankkimalla saman tien uuden karvakaverin, Moonie-nimisen koiranpennun.
Pian Cyrus sai kuitenkin huomata, ettei ollutkaan valmis rakastamaan uutta koiraa. Ei vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tovin Moonieta halailtuaan Cyrus ilmoitti, ettei hänestä olisi vielä koiran äidiksi. Kaipuu Floydia kohtaan oli liian kova ja peitti alleen kaiken muun. Taskukokoinen Moonie sai rakastavan kuukauden muualta ja Cyrus jäi tekemään surutyötä yksikseen – tai miljoonien some-seuraajiensa kanssa.

3. Onko aika kypsä? Emu Coyne

Ilmeisesti tilanne on nyt toinen ja sydämessä tilaa, sillä kesäkuun 28. päivä Cyruksen aktiivisesti päivittyvälle Instagram-tilille ilmestyi kuva, jossa poppari pötköttelee sängyssä pienen Emu-collien kanssa.

Hän on Emu Coyne Cyrus ja tullut jäädäkseen, Cyrus kirjoitti ja lisäsi, että hän kaipaa Floydia edelleen, mutta on pakottanut itsensä menemään eteenpäin, vaikkei Floydia voisikaan kukaan korvata.

Emu on Cyruksen kertoman mukaan saanut jopa siunauksen Floydin enkeliltä. Sittemmin Cyruksen kymmenen miljoonaa Instagram-seuraajaa ovat nähneet Emun popparin kanssa suihkussa, pussailemassa ja glitterisydänten ympäröimänä.

Toivokaamme, että Emu on enemmän kuin laastari.

Mileyn nykyinen lemmikki: Emu Coyne Cyrus. Kuva: Instagram

Lue myös:

Onko Miley Cyrus uhri vai esitaistelija? Mediatutkija vastaa

Miley Cyrus palasi lavalle: kehotti yleisöä muhinoimaan keikallaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla