Duudsonien HP Parviainen arvelee, että on perinyt hullunrohkeutensa äidiltään. Alastomuus ei ole hänelle ongelma, kunhan siihen liittyy huumori.

Teette Duudsoneissa älyvapaita temppuja. Minkä stuntin muistat aina?

Niitä on monta! Ensimmäisenä tulee mieleen se, kun hyppäsin mopolla järveen ja katkaisin jalkani kolmesta kohtaa. Toinen älytön temppu oli, kun menimme puujaloilla härkien aitaukseen ja huusimme ”Päästäkää peto irti!”. Se hetki, kun näin härän tulevan kohti, on piirtynyt verkkokalvoille.

Mistä olet kateellinen Jarpille?

En mistään. Toivoisin ylipäätään, että suomalaiset oppisivat iloitsemaan toisen onnistumisista, koska eihän toisen onni ole omasta pois! Amerikassa näin, kuinka ihmiset inspiroituvat toistensa menestystarinoista. He ajattelevat, että jos tuokin pystyy, niin pystyn minäkin. Tässä asiassa voisimme ottaa mallia amerikkalaisilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Olet tatuoinut lähes koko kehosi, nyt jopa pääsi. Kaduttaako?

On vähän myöhäistä katua! Enkä minä niitä kyllä kadukaan. Toki jos saisin aloittaa alusta, ikään kuin puhtaalta pöydältä, niin suunnittelisin heti yhden ison päästä varpaisiin ylettyvän kokonaisuuden, jota lähtisin pala palalta rakentamaan. Japanilaishenkinen kokovartalokuva olisi mahtava!

Mitä tekisit, jos et olisi Duudson?

Olen ammatiltani opettaja, joten varmaankin opettaisin. Olen kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä, mitä teen nyt. Tämä on unelma-ammattini. Mutta pidin myös opettajan työstä, ja voisin joskus kuvitella palaavani juurilleni.

Onko sinulla muita lempinimiä kuin HP?

Olen ollut HP kuusivuotiaasta lähtien. Opiskeluaikoina muutama kaveri kutsui minua Hoopivankenoobiksi. Olen ollut niin kauan HP, että allekirjoitin pankkilainanikin sillä nimellä.

Minne matkustaisit?

Tällaiselle 28 vuotta lumilautailleelle talvinen Japani on paras paikka rentoutua. Laskeminen on minulle tapa hoitaa sielua ja rauhoittua. Pehmeällä puuterilumella laskeminen tyhjentää mielen ja tuo rauhaa.

Oletko koskaan saanut turpaasi?

Yhden kerran yläasteella. En ole mikään riitapukari, mutta kerran kun menin puolustamaan kaveriani, tilanne päätyi siihen, että sainkin itse turpaani. En kuitenkaan lyönyt takaisin. En usko siihen, että asioita ratkaistaan nyrkeillä.

Mitkä ovat elämäsi hulluimmat bileet?

Ehkä hulluimpina kokemuksina on jäänyt mieleen se, kun juhlimme David Guettan keikkalavalla, tai se, kun vietimme iltaa Monacossa Leonardo DiCaprion vuokraamalla jahdilla. DiCapriota itseään en tosin nähnyt. Monacossa Billonaire Clubilla yksi skumppapullo maksoi 5 000 euroa, ja pöytäseurueissa käytettiin yhden illan aikana yhtä paljon rahaa kuin minulla oli samalla hetkellä asuntolainaa. Silloin se järjettömyys pisti kyllä vastaan.

Suostuisitko poseeraamaan alastonkuvissa?

Alastomuus ei ole minulle ongelma. Kyllähän minä juoksentelen alasti vieraiden ihmisten suihkuissakin! Varsinaisiin alastonkuviin en kuitenkaan suostuisi. Kun minä olen alasti, siihen liittyy aina huumori.

Missä koet onnistuneesi ihmisenä?

Siinä, että olen aina läsnä ympärillä oleville ihmisille. Tämän ansioista olen onnistunut luomaan syviä ja pysyviä ihmissuhteita. Olen kiitollinen siitä, miten paljon minulla on hyviä ihmisiä ympärilläni.

Mistä olet saanut itsevarmuutesi?

Elämänkokemuksesta. En ole aina ollut itsevarma, vaan kamppailin kehonkuvani kanssa teininä aika paljonkin, sillä koin olevani liian laiha ja hintelä. Vuosien varrella olen kuitenkin ymmärtänyt, että olen hyvä juuri tällaisena.

Uskotko henkimaailmaan?

Uskon, että asiat tapahtuvat jostain syystä. Minulla on ollut lapsuudesta lähtien sellainen turvallinen lapsenusko, ja sanoisin, että on edelleen. Kyllä minä uskon Jumalan ja enkeleiden läsnäoloon.

Oletko onnellinen?

Kyllä. Uskon, että onnellisuus tulee siitä, kun on sinut omien valintojensa ja elämäntilanteensa kanssa. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö elämään mahtuisi huonojakin päiviä, mutta pääsääntöinen tyytyväisyys on avain onneen.

Milloin olet pelännyt elämässäsi eniten?

Silloin, kun läheisellä ihmisellä on ollut terveydellisiä ongelmia. Myös stunttien kohdalla pelkään enemmän, kun joku toinen tekee jotain vaarallista.

Onko äitisi sinusta koskaan huolissaan?

On se varmaan. Veikkaan, että kaikki äidit ovat lapsistaan huolissaan, se on niiden vaistoissa. Uskon, että jos eivät ole, jotain on mennyt pieleen. Täytyy myös muistaa, että joltakin on peritty nämäkin geenit, joilla päätän mennä härkäaitaukseen ja juosta tiikereitä karkuun!

Mitä tekisit, jos sinulla olisi vain hetki aikaa ennen kuin maailma tuhoutuu?

Halaisin läheisiä ihmisiäni ja kertoisin heille, kuinka paljon heitä rakastan.

HP Parviainen

Hannu-Pekka Parviainen on Duudsonit-stuntryhmän jäsen.

Syntynyt 18.8.1981 Seinäjoella.

Valmistunut opettajaksi.

Mukana MTV3:n Possessa ja juontajana Vappu Pimiän kanssa Suhdesopassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla