Janna kertoi eilen äitienpäivänä Instagramissa odottavansa esikoistaan.

Laulaja Janna Hurmerinta, 37, odottaa lasta. Hän kertoi asiasta eilen illalla näyttävällä Instagram-julkaisullaan:

– Haluaisin jakaa kanssanne iloisen asian. Perheemme kasvaa yhdellä. Emme voisi olla onnellisempia. Kiitos kaikista viesteistä ja onnitteluista, hän kirjoittaa kuvan alla.

Päivityksen kommenteissa lukuisat Jannan ystävät ja tuttavat onnittelevat häntä iloisesta uutisesta. Esimerkiksi Krista Siegfrids, Shirly Karvinen, Chisu, Paula Vesala, Maria Veitola ja Mikko Leppilampi lähettävät tulevalle äidille runsaasti onnentoivotuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Niin ihana uutinen! Jannan äiti Maarit Hurmerinta kommentoi kuvan alla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Onnea vielä tätäkin kautta murmelsson! Oot niin hehkee, iloitsee laulaja Anna Puu.

Kommenteissa Jannan seuraajat ovat todenneet, että laulaja näyttää otoksessa esimerkiksi Disney-hahmo Moanalta ja laulaja Rihannalta. Me Naisten tarkkasilmäiset analysoijat sen sijaan hoksasivat oikopäätä, että Janna on ottanut kuvaan inspiraatiota popin kuningattarelta, itse laulaja Beyoncélta.

Helmikuussa 2017 Beyoncé kertoi Instagramissa odottavansa puolisonsa Jay Z:n kanssa kaksosia tällä kuvalla:

Kuvissa on kiistatta paljon yhtäläisyyksiä! Erojakin toki löytyy. Siinä missä Beyoncén kuvan taustalla on näyttävä kukka-asetelma, Jannan kuvan tausta on tehty digitaalisesti. Amerikkalaislaulajalla on päässään huntu. Jannan hiuksia koristaa muutama kukkanen.

Vaikenee parisuhteesta

Janna on kommentoinut julkisuudessa parisuhde-elämäänsä viime vuosina niukkasanaisesti. Vuoden 2018 marraskuussa Janna totesi Iltalehden haastattelussa, ettei halua kommentoida suhdetilannettaan mitenkään.

Tammikuussa 2019 Seiska kertoi, että Janna seurustelee Ranskassa asuvan Zacharie-nimisen tyypin kanssa. Useammassa yhteydessä onkin epäilty, että mies olisi Jannan tulevan lapsen isä. 17. toukokuuta Janna kommentoi Instagram-tarinassaan, ettei ole koskaan seurustellut kyseisen henkilön kanssa. Samassa yhteydessä hän kertoi, että lapsen isä on yksityishenkilö, joka ei ole koskaan ollut julkisuudessa. 

Janna erosi ex-puolisostaan Junosta helmikuussa 2016 vain puolen vuoden liiton jälkeen. Haastattelimme Jannaa ja hänen isäänsä Sami Hurmerintaa melko pian eron jälkeen. Voit lukea jutun tästä:

Juttua muokattu 18.5. klo 9.41: Lisätty Jannan kommentti lapsen isän henkilöllisyydestä. 

Mirumaru973

Mun käsittäkseni Jannalla on ollut vauvakuume jo kymmenen vuotta. Niin että kuinka suuri vahinko tuo nyt voi olla? Kerrankos sitä nyt joku lapsen tekee vaikka ei miestä haluakkaan vaivoikseen. 😂

Kiva elämä

Just näin. Vahinkolapsesta puhuminen on aikalailla vanhanaikaista ajattelua. Tänäpäivänä lapsen voi saada ilman papin amenta tai kihlasormista sormessa. Jos meinaan yleensäkin haluaa perustaa perheen. Eikä lapsen isänkään tarvitse tai täydy olla se suomalainen. Pääasia että ovat onnellisia yhdessä ja tulevana pikkuperheenä. Kaikkea hyvää odotteluun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla