Syviä vesiä ja huikeita onnistumisia. Heidi Sohlberg kertoo Uusi alku eron jälkeen -teemajulkaisussa, millainen oli hänen ensimmäinen vuotensa eron jälkeen.

Heidi Sohlberg, 38, erosi reilu vuosi sitten keväällä puolisostaan Niklas Sohlbergistä. Heidi myöntää, että ensimmäinen erovuosi on ollut kaikkea muuta kuin helppo.

– Olen ollut allapäin enkä välillä ole jaksanut tehdä mitään. Olen syönytkin epäterveellisesti. Nyt ymmärrän tasan tarkkaan sen sanonnan, että eron jälkeen menee vuosi ennen kuin pääsee eteenpäin, Heidi kertoo Me Naisten tuoreessa Uusi alku eron jälkeen -teemajulkaisussa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt kun vuosi on takanapäin, Heidistä tuntuu, että hän on saanut energiansa takaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tästä alkaa uusi elämä!

Ihan helpolla Heidi ei kuitenkaan vaikeasta vuodestaan selvinnyt. Eron lisäksi Heidi on kokenut aiemmin rintasyövän ja sen jälkeen häneltä poistettiin varotoimenpiteenä munasarjat ja rinnat. 

– Eroni jälkeen olen ottanut kaiken avun ja tuen vastaan, oikein imenyt sitä itseeni. 

– Olen antanut muiden nostaa minua jaloilleni. Ex-miehenikin on sanonut, että jos tarvitsen apua ja juttuseuraa, hän on käytettävissäni. Ehkä hän ei ole kuitenkaan se ensimmäinen ihminen, jolle juttele omista asioistani.

Miten Heidi selvisi taloudellisesti ensimmäisestä erovuodesta? Millaisia tunteita Heidi kävi vuoden aikana läpi? Mitä Heidi ja Niklas sopivat lasten asumisjärjestelyistä? Mitä positiivista erosta seurasi ja millä mielin Heidi katsoo tulevaisuuteen? Lue Heidi Sohlbergin koko haastattelu ensimmäisestä erovuodesta tuoreesta Uusi alku eron jälkeen -erikoisjulkaisusta. Lehti on myynnissä Lehtipisteissä hintaan 4,90 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla