Me Naiset
|
Alina Koskela
Heidi Sohlberg sairasti vaikean rintasyövän kaksi vuotta sitten. Kuva: Jonas Lundqvist / Sanoma-arkisto
Heidi Sohlberg sairasti vaikean rintasyövän kaksi vuotta sitten. Kuva: Jonas Lundqvist / Sanoma-arkisto

Rintasyövästä selvinnyt Heidi Sohlberg joutui jälleen operoitavaksi riskitekijöiden vuoksi.

Juontaja Heidi Sohlberg, 37, on joutunut leikkaukseen, jossa häneltä on poistettu syövän riskitekijä. Sohlbergiltä löydettiin rintasyöpä hänen ollessaan vasta 35-vuotias, mutta hän selätti syövän jo kertaalleen.

Sohlberg päivitti sairaalareissustaan kuvan Instagramiin.

– Tän päivän oon viettänyt täällä Naistenklinikalla ja pari tuntia leikkauspöydällä. Nyt on taas poistettu yksi riskitekijä, että se syövän paskiainen ei tuu enää koskaan tähän kroppaan, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Pieniä sivuvaikutuksia tämänkin leikkauksen myötä tulee, mutta mieluummin ne kuin syöpä, hän kirjoittaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvan loppuun hän on tägännyt tunnisteet #survivor #fuckcancer. Kommenttiboksiin hän on saanut runsaasti kannustavia kommentteja seuraajiltaan.

”Kasvunpaikat olivat valtavia.”

Heidi Sohlberg kertoo tuoreessa Me Naisten haastattelussa elämästään eron jälkeen. Hän erosi keväällä miehestään Niklas Sohlbergistä, jonka kanssa hänellä on kaksi tytärtä. Vaikka eron ja syövän tuomat muutokset ovat olleet rajuja ja vaikeita, ne ovat vieneet eteenpäin.

– Sairastuminen muutti minua ulkoisesti ja henkisesti. Sitä voi olla vaikea ymmärtää, jos ei ole kokenut samaa. Kasvunpaikat olivat valtavia, hän kertoo.

Vierailija

No ohhoh olipa kommentti sulta😣
Aivan mahtavaa, että Heidi tuo syöpätaisteluaan tutuksi ihmisille ja näin lisää tietoisuutta. Kai sen nyt tyhmempikin ihminen tajuaa, että syöpiä on vaikka kuinka paljon erilaisia. Juuri tuota reipasta tsemppiasennetta syöpäpotilaat kaipaa eikä tuommoisia katkeria kriittisiä toisen mollaamisviestejä.

MsK

Syöpäläinen..onpa törkeä viesti sinulta..varsinkin jos sinulla on omaa kokemusta syövän kanssa elämisestä, taistelusta, hoidoista, toipumisesta ja pelon kanssa elämisestä. Ymmärrät varmasti kuinka huojentunut ihminen on joka on jo pelännyt menettävänsä elämänsä tai ettei saa nähdä lapsiensa kasvavan..anna toisen kertoa omasta kokemuksestaan omalla tavallaan..jos sinulla on omaa kokemusta ei sen kuuluisi tehdä sinusta Heidin kritisoijaa vaan selviytymistarinoita voi olla monenlaisia. Ja jos ei ole mitään hyvää tai rakentavaa sanottavaa,voi olla mitään sanomatta. Miksi pitää toisia painaa alaspäin ja olla pikkumainen..elämästä on syytä olla kiitollinen, jokainen joka on pelännyt kuolevansa ei varmasti enää takerru pikku asioihin. Empatiaa ja inhimillistä otetta päiviinne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla