– Saan toki olla hänenkin luonaan, Erika Vikman sanoi majailusta Dannyn luona.

Laulaja Erika Vikman, 27, muutti vappuna uuteen kotiin.

– Minulla on ollut viime kesästä asti Tampereella oma kämppä, nyt vaihdoin vain kaupunginosasta toiseen. Olen kokenut hyväksi ratkaisuksi, että minulla on oma soppi, jossa ovat tavarani ja esiintymisvaatteeni. En halua olla kenenkään jaloissa kaikkien romujeni kanssa. 

Erikalle on tärkeää, että oma koti näyttää asujaltaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Tykkään sisustaa ja pidän siitä, että koti näyttää minulta. Sisustuksessani on paljon kullan sävyjä, sellaista aika rönsyilevää. Sellainen oma girl cave. Asunto on pienempi kuin edellinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eilen Erika oli muuten vaitonainen suhteestaan Dannyyn, jonka luona hän asui vuosia avoliitossa.

– Saan toki olla hänenkin luonaan, mutta tarvitsen oman paikan, hän lopulta totesi.

Cicciolina toi uusia faneja

Korona-aika tyhjensi Erikan keikkakalenterin, mutta eilen hän esiintyi peräti kahdesti. Ensin Ylen Olohuoneessa, josta hän saapui yökerho Herculekseen, josta livestriimattiin keikka yökerhon verkkosivuston kautta.

Laulajan UMK-finaalissa toiseksi sijoittuneesta Cicciolina-kappaleesta on tullut iso hitti.

– Se minulle tärkeä kappale ja tuntuu hyvältä, että se lähti hyvin Euroopassa ja Suomessa. Joka päivä tulee pyyntöjä ja viestejä somen kautta. Kappale on tuonut myös intohimoisia faneja.

Keväällä Erika kertoi Apu-lehdessä, että hän voi rakastua sekä miehiin että naisiin. Laulaja myöntää, että jutun jälkeen treffipyyntöjen määrä on lisääntynyt.

– Treffipyyntöjä on tullut molemmilta sukupuolilta. Minulle asia ei ollut mikään iso paljastus. Uskon, että moni tuntee niin. 

Korona-ajan Erika on keskittynyt tekemään uutta musiikkia. Hän on yrittänyt myös innostua ruuanlaitosta ja siivouksesta.

– En ole mikään koti-ihminen, mutta sanotaanko, että olen yrittänyt siinä asiassa nyt kunnostautua.

kaiunkieku

Jos kaksi toisiaan rakastavaa asuu yhdessä ei silloin tunne olevansa kenenkään jaloissa eikä toinen tunnu olevan tiellä. Muitta jos asutaan yhdessä vain bisnes ja urakehitys mielessä asia on ihan toinen, liikekumppanien ei ole hyvä olla saman katon alla.

Onnekasta

Suomessa asuva ystäväpariskunta rakastavat toisiaan, ja heilläkin molemmilla on omat kodit Helsingissä. Toinen heistä myi asuntonsa kantakaupungista ja muutti hulppeaan vuokra-asuntoon josta on upea näkäala yli Helsingin. Heistä on mukavaa vaihtelua että voivat asua osan viikosta toistensa kodeissa ja silti voivat olla kuin kotonaan. Ymmärrän hyvin ajatuksen Erikan omasta kämpästä.

Osasin jo odottaa negatiivissävyistä kommenttia, koska onhan kyse suomalaisista. Jotka ajattelevat aina hyötymistä rakkauden sijaan. Varmaan itsekin asutte hyötymismielessä puolisoittenne kanssa koska asia tuli ensimmäisenä mieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla