Kuvat
Terhi Ylimäinen ja Jonna Öhrnberg
Ville Niinistö ja kokoomustaustainen viestintäjohtaja Hennariikka Andersson saapuivat Linnan juhliin yhdessä.
Ville Niinistö ja kokoomustaustainen viestintäjohtaja Hennariikka Andersson saapuivat Linnan juhliin yhdessä.

Huomasitko Ville Niinistön ilmeen Linnan juhlien kättelyjonossa? 

Europarlamentaarikko ja vihreiden entinen puheenjohtaja Ville Niinistö, 43, saapui Linnan juhliin uuden kumppaninsa, Hennariikka Anderssonin 32, kanssa. Pariskunta nähtiin julkisuudessa ensimmäistä kertaa yhdessä.

Tv-katsojat saattoivat panna merkille, että Niinistön ilme oli kättelyjonossa harvinaisen muikea – hän hymyili varsin vapautuneesti.

Myös Instagramin perusteella Niinistö vaikutti olevan innoissaan illan juhlista. Ennen Linnaan menoa hän julkaisi Insta-tilillään yhteiskuvan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Lähdemme tästä rakkaani kanssa juhlistamaan hienon maamme 102-vuotisjuhlaa presidentinlinnaan. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ja muistakaamme se, että me suomalaiset pärjäämme kun tuemme toisiamme ja pidämme kaikkien oikeuksista huolta. Sillä parhaiten kunnioitamme aiempien sukupolvien työtä maamme rakentamisessa, Niinistö kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan kuvatekstiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Andersson työskentelee Huawein Suomesta ja Baltiasta vastaavana viestintäjohtajana. Hän on pyrkinyt kokoomuksen riveissä myös eduskuntaan ja ollut Helsingin kaupunginvaltuustossa.

”On ihmeellinen tunne, kun löytää viereen ihmisen, jonka lähellä on aina hyvä olla.”

Niinistö ja Andersson kertoivat suhteestaan lokakuussa. Tuolloin Niinistö julkaisi varvaskuvan, jossa kuvaili harvinaisen hempeästi omia tunteitaan.

– On ihmeellinen tunne, kun löytää viereen ihmisen, jonka lähellä on aina hyvä olla. Ihmisen, jonka kanssa haluaa jakaa arkeaan ja jonka kanssa istua yhdessä peiton alla varpaat vierekkäin vaikkapa katsomassa telkkaria. Mitä nyt Rusko (koira) välillä kaappaa päähuomion itselleen, Niinistö kertoi tuolloin.

Niinistö erosi lastensa äidistä, ruotsalaisesta Maria Wetterstrandista vuonna 2012. Ex-parilla on kaksi lasta. Me Naisten haastattelussa vuonna 2016 Niinistö kertoi olevansa onnellinen maailman parhaasta ex-vaimosta.

Vierailija

Eihän tuo ole vielä huomattavakaan ikäero, tuollaisia pareja on Suomessakin varmasti tuhansia. Tunnenkin useita pareja, joilla on 10-15v ikäeroa ja ihan rehellisen rakastuneita ja onnellisia ovat eikä se ikäero arjessa näy. Kyseenalaistaisin ennemmin sitten jos toinen on 70v ja toinen 30v...

Sisältö jatkuu mainoksen alla